Salaattijuusto pala, kuuluuko se murentaa vai kuutioida?
Murensin ja nyt on salaatti täynnä valkoista mössöä. Hyvää on, mutta ihan kamalan näköinen salaatti. Olisko se kuulunut kuutioida?
Kommentit (10)
Minä teen milloin mitenkin. Kuutiot tosiaan on nätimpiä mutta painuvat kulhon pohjalle tai jos jätän ne päälle niin ensimmäinen salaatinottaja kauhoo ne itsellen. Murennettu urennettu on kiva silloin kun halua juuston levittyvän tasaisesti.
Laita pala kokonaisena sinne isoksi sattumaksi. ;D
Se on salaattijuustopala. yhdyssana voi muodostua vaikka kuinka monesta sanasta.
Vierailija kirjoitti:
Se on salaattijuustopala. yhdyssana voi muodostua vaikka kuinka monesta sanasta.
Really!! XD
Voi hitto näitä, etkö osaa muutakaan tehdä ilman sääntöä??
Minä murennan isoiksi kököiksi, toiset kuutioi. Itse tykkään epämääräisistä sattumista!
Mieti, minkä muotoisia salaattisi muut komponentit ovat ja teet sen mukaan. Hyvin pieneksi silputtuun salaattipohjaan laittaisin muruina ja selkeästi kuutioitujen kappaleiden kanssa juustokin kuutioituna.
Vierailija kirjoitti:
Se on salaattijuustopala. yhdyssana voi muodostua vaikka kuinka monesta sanasta.
Muodostuu, muodostuu! Myöskin oikein muodostettu lause alkaa isolla kirjaimella. MOT
Ihan oman maun mukaan.