Mitä raparperista? Jaa hyvä reseptisi!
Kommentit (9)
Turkkilaista jugurttia, nopeasti kiehautettua raparperia, omenaa, kanelia. Blenderissä tai sauvasekoittimella sekaisin. Omenahillokin käy
Tee raparperipiirakka.
Pohjaksi 1 kananmuna, 150 grammaa voisulaa, 1 rkl psylliumia, 1,5dl tattarijauhoa, 0,5dl kaurajauhoja, kaurahiutaleita 1dl, sokeria 1,5dl, leivinjauhetta 1tl ja ripaus vaniljasokeria jos tykkää.
Päälle raparperejä, sokeria muutama rkl, kanelia, Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa, 1 kananmuna ja vaniljasokeria. Paista noin puoli tuntia 200 astetta.
Googlaa raparperi crumble. hyvää jäätelön kanssa.
Puuro,raparperiä, riisiä ,sokeria. Kypsään puuroon tilkka sekamehua väriä antamaan sekä mausteeks vanilliinisokeria. Helppo piirakka: 2.5 dl piimää,2.5dl sokeria,4dl vehnäj. 1tl soodaa ,1dl voita tai margar sulana:Sekoita sooda jauhoihin jäähdytä rasva. Sekoita kaikki ainekset edel mainitus järjestykses ,taikina void,vuokaan ,päälle raparperipaloja 200astetta n20min.
Mä keittelen aina mehuksi sitruunan, sokerin ja veden kanssa.
Sen jäljelle jääneen mäskin valutan ja puristan mahdollisimman kuivaksi ja paistan siitä paistoksen; mössö voideltuun vuokaan, kanelia ja sokeria päälle, fariinisokerista, kaurahiutaleista ja voista murumainen taikina päälle ja uuniin. Hurjan hyvää jätskin kanssa.
Raparperi marenkipiirakka, taivaallista.
http://www.maku.fi/reseptit/raparperi-marenkitorttu
Suolaisa pohja, kirpeä täyte ja sitkeähkö marenki ❤ Harmi kun olen sokerilakossa >:(
Keitä hilloa. Raparperia pätkittynä kattilaan, pieni tilkka vettä ja reilusti sokeria.
Lettujen päällä meinaa viedä kielen mennessään.