Miehestä on tullut tabascon läträäjä
Puoli vuotta sitten alkoi käyttämään tabascoa pizzaan mikä oli ihan ok. Nyt on viimeaikoina alkanut lisäillä tabascoa ihan ruokalajiin katsomatta kaikkeen. Pahinta on että kantaa pulloa aina taskussa mukana ja jopa paremmissa ravintolaissa suurin elkein roiskii sitä annokseensa, kun on pakko saada tulista. Tuo alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään ja kieltämättä ravintolassa vähän hävettääkin. Tekisi mieli huijata tuo syömään jollain oikeasti tulisella soosilla maustettua ruokaa.
Elääkö joku muu tabascoaddiktin kanssa tai onko joku itse sellainen?
Kommentit (7)
Tuo vaihe on yleensä n. 16-18-vuotiaana, jolloin makuaisti ei ole vielä niin kehittynyt ja menee ohi vuodessa parissa. Anna roiskia, eihän se sinun häpeäsi ole, etkä ole hänen äitinsä.
Hanki kotiin muitakin vaihtoehtoja, esim. Srirachaa ja gochujangia ja chipotle-pohjaisia kastikkeita. Tabasco on aika etikkaista eikä sovi kaikkiin ruokiin. Eikä ole tuoreen chilin veroista! Siitä se makuaisti vähitellen jalostuu.
Nyt sen on pakko käyttää tabascoa aina,ilman sitä kaikki on täysin mautonta,eikai se sitä kahviin sentään laita?
Ei tabasco, mutta tulinen ruoka yleensäkin. Tosin se ei haittaa muita, koska asun yksin ja yleensä mun kokkailut on aika tulisia. Makuja on erilaisia, ite en esim tykkää oikein mistään juustoista tai valkosipulista, tulisuus on se juttu. Ja ravintolassa tilaan useimmiten tulista ruokaa, mutta en kanna mukana mitään omia mausteita.
Vierailija kirjoitti:
Ravintoloissa yleensä saa sitä Tabascoa ihan kysymällä, ei tarvitse kantaa mukanaan.
Porvoolaisissa ravintoloissa voi tosin olla eri meininki.
No ei varmana ole missään kunnon ravintoloissa Tabascoa.
Tabasco on ihan lällyä ja liian etikkaista. Käske sen vaihtaa se srirachaan. Blair'sin Megadeathia suosittelen myös.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ravintoloissa yleensä saa sitä Tabascoa ihan kysymällä, ei tarvitse kantaa mukanaan.
Porvoolaisissa ravintoloissa voi tosin olla eri meininki.
No ei varmana ole missään kunnon ravintoloissa Tabascoa.
Kuuluu tasanvarmasti jokaisen kunnon ravintolan vakiovarustukseen. Vai meinaat että viiden tähden hotelleissa ja kolmen michelin-tähden ravintoloissa ei tarjoilla esimerkiksi bloody-mary-drinkkiä?
Ravintoloissa yleensä saa sitä Tabascoa ihan kysymällä, ei tarvitse kantaa mukanaan.
Porvoolaisissa ravintoloissa voi tosin olla eri meininki.