Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä tässä sängyn lisäksi on kirjahylly, tv, tietokone ja pari nojatuolia.

  • ylös 5
  • alas 1

Kommentit (10)

Vierailija

Ei todellakaan tuoda makuuhuoneeseen telkkaria eikä tietokoneita!

Makuuhuoneessa on sänky, pienet hyllyt ja lamput. Niin ja vaatekaapit, mutta ne on kiinteät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei muistuta. Siellä on sänky, lipasto, yöpöydät. Muuta ei mahtuisikaan. Ajattelimme jo rakennusvaiheessa, ettei makuuhuoneeseen kannata tuhlata neliöitä, koska siellä vain nukutaan. Oleskelutilat ovat sitten erikseen. Lastenhuoneista halusimme taas isoja, jotta sinne sopii sängyn ja kirjoituspyödän lisäksi myös kunnolla leikkimään,

Vierailija

Meillä on makuuhuoneessa sänky, yöpöydät, lipasto jonka päällä 55" telkkari, tavallaan muistuttaa olohuonetta. Nauretaankin usein, että meillä on kakkostelkkarina isompi kuin monella olohuoneessa. Olohuoneessa sitten 65" telkkari ja 120" valkokangas (ellei isompikin, 3m leveä)

Vierailija

Ei. Hyvin niukka sisustus, enemmänkin muistuttaa hotellihuonetta. Vain sänky ja lipasto, seinäkkeen takana pukeutumishuone.

Vierailija

Rakenutimme viime kesänä talon ja siihen tuli todella iso makuuhuone. Siellä on myös tv mutta se ei hallitse tilaa. Teemme makuuhuoneessa aikuisten juttuja ja alusta asti olemme opettaneet ettei lapset tule sinne kuin luvan kanssa ja eivät myöskään oleskele siellä yksin. Oven saa lukkoon jos haluaa.
Makuuhuoneessamme ei ole vaatekaappeja vaan meillä on vaatteille ja pukeutumiselle oma huone. Toki pieni lipas on jossa muutama intiimivaate yms. Rakensimme myös suihkun makuuhuoneen yhteyteen.
Tärkein ja hienoin asia kuitenkin tässä huoneessa mieheni lisäksi on se, että sen ilma on raikas, ilmanvaihto toimii ja siinä on isot ikkunat ja parveke. Entisessä asunnossa oli hometta makuuhuoneen lattiassa ja oli viittä vaille ettemme sairastuneet vaikeasti. Liian pieni huone, huono ilmanvaihto ja vähän vaatetiloja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla