Vierailija

Siis YLE:n TV kanavat.

  • ylös 11
  • alas 0

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

No enpä tiedä ottaisinko. Eipä taida paljon enempää tulla katsottua Viasatin kanavapakettia, vaikka se maksaa enemmän.

Minusta on ok, että valtiolla on yleisradio joka rahoitetaan verovaroilla. Mutta ei noita ylen kanavia tarvitsisi olla noin paljon. Riittäisi yksi kanava radiossa ja yksi telkkarissa. Kustannukset putoaisi roimasti.

  • ylös 31
  • alas 1
Vierailija

En maksaisi mistään televisiokanavasta mitään. Netflixin tyylisestä palvelusta voin maksaa hieman. Urheilulähetyksiä näkyy veikkaussivujen kautta ja tarvittaessa maksuttomasti lukuisilta sivustoilta. Twitchistä tulee e-urheilua ja vaikka mitä muuta ohjelmaa enemmän kuin kukaan pystyy seuraamaan. 

  • ylös 19
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minähän pärjäisin ihan ilman tv kanavia jos kaikki olisi netissä esim netflix ja viaplay mutta vielä on liian köyhä valikoima tälläiseen....

Vierailija

Yle ei näy meillä ollenkaan jostain syystä, muut kanavat kyllä. En kyllä ole harmitellut kun löytyy viaplayt, netflixit, kaikki netin tarjonta yms. Telkkariohjelmia ei tule katsottua.

Vierailija

En katso telkkaria joten säästäisin ihan selvää rahaa sillä etten maksaisi mistään televisiokanavasta. Netflixistä näkyy just sen verran mitä tarvitsee, just silloin kun tarvitsee näkyä.

Vierailija

Vähän kallis kun nyt 140:llä saan tv-kanavien lisäksi neljä radiokanavaa ja Areenan + uutissivut l. "digilehden"

Vierailija

En ottaisi mitään kanavapakettia. On ollut aiemmin 2 vuotta maksullinen kanavapaketti ja sieltä ei koskaan tullut kivaa katsottavaa silloin, kun olisin jotain halunnut katsoa. Samat typerät leffat pyöri usein.

Maksukanavien ohjelmisto oli myös liian amerikkalaispainotteista. Ei ollut juuri eurooppalaisia sarjoja tai hyvin tehtyjä dokumentteja.

Pay on demand-tv voisi toimia. Jos sisältö olisi tekstitettynä muutakin kuin jenkkiohjelmistoa.

Vierailija

Kiinnostavimmat ajankohtaisohjelmat ja dokumentit tulevat Yleltä, myös parhaat kotimaiset sarjat. 

Eli ilman muuta ottaisin. En katso mainosroskaa juuri ollenkaan. Jonkun laadukkaamman leffan joskus harvoin esim. subilta. 

Mutta kannatan tätä verotuksellista pohjaa, ettei kaikki tarjonta ole kaupallisuuden varassa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Muistaako joku paljonko tv-maksu (aiemmin tv-lupa) oli viimeisinä vuosinaan?

252€, joten yksinasuvilla lähes puolittui.
Niitä on 42% kotitalouksista.

Vierailija

En maksaisi, en ole omistanut televisiovastaanotinta reiluun kymmeneen vuoteen. Yleä en ole katsonut vähintään samaan aikaan, luonnollisesti en muitakaan tv-kanavia.

Ylen tehtävät on uutispalvelu ja kansan sivistäminen. Nykyisestä toiminnasta näihin liittyy ehkä 10-20%. Loput on silkkaa viihdettä, eikä kuulu verovaroilla/pakkomaksuilla rahoitettavaksi. Nykyisestä pakkomaksusta voisi siis leikata vähintään 80%, ylestä pitäisi tehdä pelkkä 1 uutiskana per tv/radio, ja loput eli viihde maksukortin taakse.

Vierailija

En katso Yleä ollenkaan, en ole katsonut vuosiin. Kun ajankohtaisohjelmatkin rupesi tuntumaan aivopesulta ja omien ideologien pakkotupukselta lopetin niidenkin katsomisen.

Vierailija

Mies luultavasti haluaisi sen tuon urheilutarjonnan takia, 200 euroa oli lähes puolet vähemmän, mitä nyt maksetaan veroina. 1 kanava Ylellä riittäisi, nythän taitaa ensi viikolla Teema ja Femma yhdistyä, mutta tuskinpa mitään alennuksia hintaan on tulossa. Olisi kyllä hyvä, jos muutkin kuin kirkollisveromaksut olisivat valinnaisia.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla