Vierailija

Tykkäisin laittaa juustoa leivän päälle, käyttää ruokiin jne. Mutta kun en löydä sellaista juustoa, joka ei olisi liian suolaista. Miksi niihin "tungetaan" niin paljon suolaa? :(

  • ylös 2
  • alas 7

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tutki pakkauksia, juustoissa voimakassuolaisuuden raja menee siinä, jos juustossa on 1,4 g/100g kohden suolaa. Kokeile jotain, missä on alle tuon. Voihan se olla, että alittavakin on sinusta liian suolaista. Juuston valmistuksessa kai on oltava jonkun verran suolaa, mutta tosiaan aika monet on liian suolaisia. Minusta ongelma on aika selkeästi myös hintaan liittyvä, mitä edullisempi, sen varmemmin voimakassuolainen.

Vierailija

No jos juustossa on mielestäni paljon suolaa ja haluat käyttää sitä ruoanteossa vähennät muun suolan lisäämistä ruoanlaitossa.

Vai teetkö ruokasi kokonaan ilman suolaa?!

Vierailija

Minäkään en pidä juustoista liiallisen suolan ja rasvan takia. Ainoa juusto, jota syön mielelläni, on maitojuusto. Onneksi sitä saa kaupasta, on niin työlästä itse tehdä.

Vierailija

Mikä on ongelma? Maku vai "liika suola"?

Liika suola ei ole oikeasti ongelma:

Vierailija

Miksihän viesti nro 2 piti poistaa? Eikö siinä vain ap sanonut, että mistä kysyjä tietää, ettei leivänkin suolaisuus vaivaa häntä?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksihän viesti nro 2 piti poistaa? Eikö siinä vain ap sanonut, että mistä kysyjä tietää, ettei leivänkin suolaisuus vaivaa häntä?

Ihmettelen myös?! Mutta itse asiasta, koen että monet suomalaiset juustot varsinkin ovat liian vähäsuolaisia..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla