Kotimainen vai ulkomainen mustaherukkahillo?
Tarvitset mustaherukkahilloa ja menet S-kauppaan. Hyllyllä on kaksi tuotetta, kotimainen noin 3,5 euroa maksava kotimainen ja jossain muualla tehty Rainbow-hillo, ja hinta on noin 1,60 euroa. Minä en maksa kotimaisuudesta hunajaa, joten mukaan lähtee Rainbow, joka on ihan hyvää. Toinen esimerkki on virolaisen kermajogurtin ja kotimaisen välinen ero. Virolainen on niin hyvää, etenkin karhunvatukkainen. Minulle tuotteen kotimaisuus ei ole itseisarvo, vaan hinta ja maku ratkaisevat. Mitenkäs muilla? Laittakaa lisää esimerkkejä.
Kommentit (3)
Minulle ei tuotteen kotimaisuus ole se tärkein asia. Hinta- laatusuhde ratkaisee. Jos kotimainen on hyvä, mutta järjettömän kallis, ja tuontitavara hyvä ja paljon edullisempi en osta kotimaista.
Olen ap ja korjaan ajatusvirheen vuoksi hassun näköistä alkua. Piti siis olla : Tarvitsen mustaherukkahilloa ja menen S-markettiin. Jne...