Tekeekö joku muka ranskiksia vielä uunissa?
Tosiaan itse en ole ikinä tehnyt muuta kuin pannulla
https://blogit.kaksplus.fi/kotitalouskriisi/ranskiksia-tehda-uunissa/
Kommentit (5)
Kuka syö noin epäterveellistä moskaa?
Meillä tehdään aina sen verran suuri satsi ranskiksia kerralla ettei todellakaan ruveta paistamaan pannulla. Sitä paitsi uunissa niistä tulee rapeita.
Mutta nhän pitää rasvakeittää kahdesti. Ja noi on aivan liian ohuita tikkuja, ei noi kunnon ranskalaista nähnytkään.
Tänään ostin ison pussin maalaisranskiksia ja lykkäsin uuniin! Kyllä ne oli herkkua. Maustoin suolalla,mustapippurilla ja savupaprikalla! Nam!
Paistoin makkaraa, pilkoin sipulia ja valkosipulia. Lisäksi kurkkusalaattia, sinappia, ketsuppia ja majoneesia.
Ihan perinteiset makkaraperunat kaikilla kaapista löytyvillä mausteilla.
Aivan ihana hiilarimättö pitkän kisapäivän jälkeen.
Potut uuniin JESSSSS!!
Tässä on taas tyypillinen, eri tavalla tekeviä kohtaan hyökkäävä aloitus. Siis mitä ihmettä, tekeekö joku eritavalla, eli huonommalla, kuin minä?
Joo, teen uunissa ja ravintoloissa näyttävät tekevän yleensä rasvakeittimellä. Miksi aloittaja tekee noin paskavammaisella tavalla?