Sannan ruokakasdi, mikä järki?
Sannan ruokakassi neljälle hengelle viideksi päiväksi 110e. Sisältää reseptit ja raaka-aineet viiteen illalliseen, ei muuta. En ymmärrä tätä liikeideaa. Kassi on tosi kallis ja joutuu kuitenkin käymään kaupassa, kun syödäänhän kotona muitakin ruokia kuin illallinen. Tilaako tätä joku? Miksi? Eikö olisi näppärämpää käyttää netistä löytyviä viikon ruokalistoja, jos ei itse keksi, ja ostaa vaikka kaikki viikon ruoat ja käyttötavarat oman listan mukaisesti kotiinkuljetettuna? Tulisi halvemmaksikin.
Kommentit (14)
Minä käytän. Ei tule ruokahävikkiä, ei tarvitse käydä kaupassa noina päivinä eikä tarvitse miettiä, mitä laittaisi ruuaksi. Toki tuo palvelu maksaa, mutta niinhän kaikki palvelut maksavat. Mulle tulee kolmen päivän ruokakassi joka toinen viikko ja riittää oikein hyvin kahden aikuisen taloudessa lähes viikoksi ne ruuat.
5,5euroa per nuppi per ateria. Minustakin aika kallis kotona laitetun aterian hinnaksi.
Ja tulee tehtyä monipuolisempia ruokia kuin aina vaan omia suosikkeja. Ja siis kokeiltua uutta, yleensä vaikka jos etsii itsekin reseptejä niin valitsee aina vähän samoja. Terv myös tyytyväinen asiakas
Olisihan tuo aika kätevää. Jos en tykkäisi niin paljon itse mietiskellä ja suunnitella ruokia, enkä olisi niin tarkka mitä suuhuni laitan, niin saattaisinpa kokeilla.
Niin eihän sitä ole pakko joka viikkoiseksi ottaa, mutta vaihteen vuoksi välillä, helpottaa kun ei tarvitse silloin mitään miettiä ja on tosi monipuolista ruokaa
Joku taas keksiny ottaa kädettömiltä rahat pois.
Vierailija kirjoitti:
Joku taas keksiny ottaa kädettömiltä rahat pois.
Tai mukavuudenhaluisilta. Ruokaa on tullut laitettua niin itselle, perheelle kuin vieraillekin jo lähes 40 vuotta. Nyt, kun lapset ovat jo maailmalla, on ihan kiva välillä olla miettimättä, mitä ostaisi kaupasta ja mitä laittaisi ruuaksi. Ravintolaruokaankin kyllästyy yllättävän nopeasti ja tuo Sannan ruokakassi on välimuoto ravintola-ateriasta ja itse suunnitellusta ateriasta. Kuitenkin maukkaampaa kuin einekset.
Hedelmäkassi: 3,5 kiloa hedelmiä 15 euroa.
Mitenhän laajasti tuotteita yhdessä pussissa on? Kuuluuko siihen mitään leipiä tai juomia? Onko kaikki ruokien mausteet mukana?
Riittääkö ruoanlaittoon perus pannut ja kattilat, vai tarvitseeko jotain höyrykattiloita tai muita hienouksia?
Jos olisin varoissani, niin voisin tuollaista käyttää, mutta yhteen pussiin menisi jopa kahden viikon ruokarahani, ja jos tuolla ei saa välipaloille/iltapalalle mitään vaan pelkän pääruoan ainekset, niin jaa-a.
Harmi ettei noita pussien tarkkoja sisältöjä näe etukäteen mistään, mitä nyt Insta-kuvia valmiista aterialautasista löysin. "Mikäli haluat varmistua tietyn viikon tuotteista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jossa jokaisen viikon tuotteet ovat tiedossa viimeistään toimitusta edeltävänä viikkona." Eli pitäisi itse nähdä vaiva ja kysellä.
Toimiikohan palvelu kaikkialla Suomessa?
Jos monipuolista haluaa, niin ainahan voi kirjaimellisesti apinoida vaikka "mitä tänään syötäisiin"-ohjelman reseptit ja tehdä niiden mukaan. Miksi maksaa reseptilistasta kun niitä saa Googlesta ilmaiseksi? Ja monessa kaupassa on kotiinkuljetus. Voi pyytää tuomaan maidotkin samalla.
Olen pari kertaa kokeillut, ihan kivaa vaihtelua, mutta saa jäädä. Plussaa laadukkaista raaka-aineista, mutta minua tympii huonot kasvislisukkeet ja liian yksinkertaistetut reseptit. Kokeneena ruuanlaittajana kun tiedän, miten ruuat oikeasti tulisi valmistaa... Hinta muuten riippuu asuinpaikasta, Porvoossa 5pv perhekassi 95€.
Vierailija kirjoitti:
Jos monipuolista haluaa, niin ainahan voi kirjaimellisesti apinoida vaikka "mitä tänään syötäisiin"-ohjelman reseptit ja tehdä niiden mukaan. Miksi maksaa reseptilistasta kun niitä saa Googlesta ilmaiseksi? Ja monessa kaupassa on kotiinkuljetus. Voi pyytää tuomaan maidotkin samalla.
Nykyihminen on liian laiska tällaiseen. Ihmiset maksavat extraa siitä, että joku muu hoitaa tylsän arkiset suunnittelu- ja päätöksentekoasiat heidän puolestaan.
Kokoomuksen äänestäjä
Ehkä olen itsekin liian kokenut ruoanlaittaja, jotta kiinnostuisin. Hyvistä perusraaka-aineista syntyy helposti vaikka mitä ja minulla on kaapeissa hyvät varastot, joista kehitellä ateria ex tempore vaihdellen pääraaka-aineita.
Olen miettinyt ihan samaa. Sinänsä kiva idea kyllä, kai tuota joskus voisi kokeilla jos olisi rahaa ruokaan ylenmäärin.