Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kauanko jauhelihakastike säilyy hyvänä jääkaapissa?

Vierailija
09.03.2017 |

Bolognesekastike tehty viime viikon lauantaina. Voiko vielä syödä vai heitänkö pois?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi, mulla on rajana nopea jäähdytys parvekkeella ja sitten voi olla max 3 päivää jääkaapissa. Kesällä kun on helteet, niin pari päivää.

Vierailija
2/7 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En söisi, mulla on rajana nopea jäähdytys parvekkeella ja sitten voi olla max 3 päivää jääkaapissa. Kesällä kun on helteet, niin pari päivää.

Eli pois vaan heitettävä. Jäähdytettiin melko nopeasti säilytysrasiaan, ja sieltä otettu lämmitettävä satsi aina nopeasti.

Ja hetkinen, se tehtiinkin sunnuntaina! Onhan siitä silti viisi päivää.. 🤔

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se viikonkin säilyy mutta maku kyllä kärsii.

Vierailija
4/7 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

On ihan hyvää vielä, kun kerran on ollut koko ajan jääkaapissa. Ainakin, jos ei ole pahaa hajua tai hometta.

Riippuu vähän siitäkin, että onko jääkaappisi tarpeeksi kylmällä.

Vierailija
5/7 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se syötävää vielä.

Tarkista kuiteskin kunto.

Vierailija
6/7 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse syön ihan max. neljäntenä säilytyspäivänä ruokaa ja silloinkin katson tarkasti onko syötävää vielä. En söisi tuota jauhelihasoossia, tosin vältän viimeiseen asti kuitenkin ruokahävikkiä eli tuskin jäisi mulla pilaantumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on tosiaan ollut jääkaapissa kokoajan, eikä ole montaa kertaa lämmitetty ja jäähdytetty, niin todennäköisesti on kunnossa.