onko teillä crockpot? tai haudutuspata vissiin?
teettekö ruokaa sillä? Minkälaisia ruokia? uskaltaisiko jättää itsekseen?
Kommentit (8)
sain lahjana tuollaisen padan ja en tiedä mitä sillä tekisi?
ap
On crockpot ja tykkää. Teen sillä kaiken näköisiä ruokia. Olen myös jättänyt yksi pariksi tunniksi.
eli tuohan on ihan hyödytön jos käy töissä? Voi tehdä ruokaa vain viikonloppuisin, laittaa aamulla pataan ja illalla on valmista?
ap
Kyllä sen voi low-asennossa jättää työpäivän ajaksi päälle. Silloin usein haudutusaika voi olla 10 tuntiakin.
Hyvää ruokaa tulee, esim nyhtölihaa, muikkuja, kaalipataa, hernekeittoa tai siis mitä vain, mikä maistuu hyvälle oikein pehmeäksi haudutettuna.
Niiden sivustolla sanottiin kun meille moinen hankittiin että se on suunniteltu niin että uskaltaa jättää päälle yksinkin. Sillä voi tehdä kaikki ruuat joissa haudutus on valttia. Meidän lemppari on possupata. Perunoita ja vihanneksia ja possun paloja kattilaan ja peitetään kiehautetulla lihaliemellä. Sitten high asetuksella 5 tuntia tai lowlla 9-10 ja ai nam nam. Ei voi verrata kattilassa tai uunissa haudutettuun.
Tämä lainattu heidän sivultaan
Voiko Crock-Pot® -haudutuspataa käyttää ilman että olen paikalla valvomassa?
Crock-Pot® -haudutuspadat on suunniteltu niin että niitä voi pitää päällä koko päivän. Padan jalusta eli metallinen pohjaosa lämpenee ruokaa laitettaessa. Pataa voi käyttää pöydän päällä normaalissa ruoanlaittokäytössä.
Sarpanevan pata on käynyt haudutukseen hyvin jo vuosia ja käynee jatkossakin...