Miten ruuasta saa tulisen?
Mitä voisi lisätä, että tulisuus olisi tasaista ruuassa? Kertokaa esim tuotteita mitä itse käytätte. Mietin jo chilien pilkkomista kastikkeeseen, mutta toimiiko se ihan niin vain?
Kommentit (10)
Tai loraus srirachaa, chilijauhe, pilkottua chiliä, tabascoa, musta ja valkopippuria
Tuliset mausteen, kuten chili ja vahvat pippurit. Eikö tuo ole aika itsestäänselvää? Hyvällä sekoittamisella maut kyllä leviävät tasaisesti ruokaan
Esim. cayennepippuri, pilkottu tuore chili, erilaiset chilikastikkeet, chilijauhe. Onhan näitä.
Kiitos ehdotuksista. Huomenna suuntaan kauppaan ostoksille! ^^ - Ap
Harissa. Siinä on hyvä aromi eikä pelkkä tulisuus.
Mä laitan ruokaan sellasta ihanaa Mega Death-nimistä soosia. Taatusti tasaa makuja ja poltetta vielä seuraavana päivänä veskissäkin.
Ripota chilijauhoa sekaan. Tai lorisuta Tabascoa.