Hyi olkoon, kun nuo Kakkutehtaan (TLC) työntekijät tekevät kaikki koristeet ja kermatäytteet paljain ja ilmeisen paskaisin käsin?
Eikö tuolla jenkeissä ole lainkaan terveystarkastajia?
Kommentit (27)
Minua ällöttää eniten, kun ne kuljettavat valmiit kakut auton takakontissa eikä kakkuja ole suojattu mitenkään.
Amerikkalaisten kakuissa on lisäksi se varjopuoli, ettei niiden maulla ole juuri väliä, kunhan näyttää "hyvältä".
Ja monta päivää tekevät niitä huoneenlämmössä...
Mä luulen ettei niitä ole edes tarkoitus syödä. Tehdään mahdollisimman näyttävä kakku, leikataan se perillä annospalasiksi ja syöjät sitten törkkivät sitä värikasaa lusikoillaan. Mä en ainakaan söisi. Tuskin juurikaan maistuu miltään. Moni kakku päältä kaunis...
Ei niitä ole syömiseen edes tarkoitettu
Näyttää vielä pahoiltakin. Pelkkää voikreemiä, kuivaa kakkupohjaa ja sokerimassaa, hyi saasta.
Ne näyttävät kakut on vain koristeita, ei niitä syödä. Erikseen tehdään sitten vielä varsinainen syötävä kakku.
En tiiä onko tää se sama ohjelma mut oon kattonu samaa kun ne silottelee ne sokerimassakuorruteet siihen kakun päälle paljain käsin. Kiva varmaan syödä sitä kun kaikki bakteerit on oikein hierottu siihen pintaan.
Vierailija kirjoitti:
Ne näyttävät kakut on vain koristeita, ei niitä syödä. Erikseen tehdään sitten vielä varsinainen syötävä kakku.
Oikeesti? No kyl on hölmöä toimintaa. Ei sillä, on se parempi jos tekevät syötävänkin kakun mut miks maksaa erikseen jostain koristekakusta?? Joka menee roskiin ilmeisestikin..
Amerikkalaiset kakut ylipäänsä on tosi "pahoja". Perinteisesti pelkkää maustettua sokerivoikreemiä ja kakkupohjaa.
Mutta voi tulla yllätyksenä, niin suomessakin tehdään kakkuja ja koristeitakin ihan paljain käsin. Isot kakkumassatkin saatetaan sekoittaa ihan vaan upottamalla käsi kyynärpäätä myöten sinne kulhoon ja jauhot munasokerivaahdon sekaan.
Kyllä noissa ohjelmissa ovat syöneet noita kakkuja..
Siis tuollaiset näyttävät jenkkikakut ovat lähinnä vain koristeita, eivät ne kummoiselta maistu
Vierailija kirjoitti:
Ne näyttävät kakut on vain koristeita, ei niitä syödä. Erikseen tehdään sitten vielä varsinainen syötävä kakku.
Kyllähän noissa ohjelmissa aina näytetään, kun kakku leikataan ja juhlakalu(t) ja vieraat syö ihan innoissaan.
Ällöttää ihan muutenkin kakut, joissa on käsinmuovailtuja massakoristeita. En tiedä miten ammattilaiset niitä tekevät, mutta varsinkin harrastelijat paljain käsin, eikä silloin lohduta vaikka olisi kädet pesty ja desinfioitu ennen sitä - pystyn ajattelemaan vain kuinka kauan sitä massaa on lämmitelty ja muovailtu käsissä ja kuinka kivasti seon kerännyt kaikki kuolleet ihosolukot kämmenistä mukaansa.
Eipä näihin tietenkään kukaan kuole eikä varmaan kyllä edes sairastu,mutta ällöttää silti. Vieraiden ihmisten pullatkin ovat vähän niin ja näin, mutta ne sentään kuumennetaankin.
Välillä tulee katottua että minkälaisia erikoisia hökötyksiä ne taas kasaa kokoon siinä ohjelmassa, ei ole kyllä koskaan itsellä sellaista oloa että haluaisin olla syömässä niitä.
Joskus miettiny että onko esim. just usa.ssa aina tehty nuo täytekakut tuolla lailla, eli että täytteeksi jotain kreemiä eikä paljoa kostuteta ja pääasiassa on koristelu/päällysteet, vai onko tuo kuinka uusi trendi..?
Kun mietin miltä ne mahtaa maistua niin tulee olo että varmaan on kuin söisi lautasellisen oikein imelöitä irtokarkkeja, ja sekin maku vielä 10 kertaa pahempana.
Ja juurikin se ällöttää että nehän joutuu pitämään niitä kakkuja tekovaiheessa pitkiä aikoja huoneenlämmössä kun tekevät niitä päällysteitä/koristeita ja sommittelevat ja mittailevat niitä siihen kakkuun.
Onhan ne hienon näköisiä valmiina, outoa se että miksi ulkonäkö on pääasia eikä maku ja syötävyys kun on kerta kyse täytekakuista.
Öööö... Leivotteko te kumihanskat kädessä :D taitaa nyt joillain tämä pöpökammo mennä vähän liiallisuuksiin :'D
Harvemmin ihmiset syö sitä sokerimassasta tehtyjä päällisiä. Sokerimassa on niin äklön makusta että sitä ei vain voi syödä😶
Vierailija kirjoitti:
Öööö... Leivotteko te kumihanskat kädessä :D taitaa nyt joillain tämä pöpökammo mennä vähän liiallisuuksiin :'D
Silloin kun leipomukset menee vielä uuniin, en, pesen vain huolellisesti käteni, eihän tuossa vaiheessa edes tule fyysistä kontaktia kakkuun. Kakkua kerrostaessa ja jos satun muotoilemaan sokerimassaa/marsipaania tmv koristeiksi, käytän suojakäsineitä.
Ällöttäviä ukkoja, epäsiistejä.