Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyi olkoon, kun nuo Kakkutehtaan (TLC) työntekijät tekevät kaikki koristeet ja kermatäytteet paljain ja ilmeisen paskaisin käsin?

Vierailija
15.01.2017 |

Eikö tuolla jenkeissä ole lainkaan terveystarkastajia?

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ällöttäviä ukkoja, epäsiistejä.

Vierailija
2/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minua ällöttää eniten, kun ne kuljettavat valmiit kakut auton takakontissa eikä kakkuja ole suojattu mitenkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amerikkalaisten kakuissa on lisäksi se varjopuoli, ettei niiden maulla ole juuri väliä, kunhan näyttää "hyvältä".

Vierailija
4/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkatehdas

Vierailija
5/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja monta päivää tekevät niitä huoneenlämmössä...

Vierailija
6/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä luulen ettei niitä ole edes tarkoitus syödä. Tehdään mahdollisimman näyttävä kakku, leikataan se perillä annospalasiksi ja syöjät sitten törkkivät sitä värikasaa lusikoillaan. Mä en ainakaan söisi. Tuskin juurikaan maistuu miltään. Moni kakku päältä kaunis...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niitä ole syömiseen edes tarkoitettu

Vierailija
8/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näyttää vielä pahoiltakin. Pelkkää voikreemiä, kuivaa kakkupohjaa ja sokerimassaa, hyi saasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne näyttävät kakut on vain koristeita, ei niitä syödä. Erikseen tehdään sitten vielä varsinainen syötävä kakku.

Vierailija
10/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiiä onko tää se sama ohjelma mut oon kattonu samaa kun ne silottelee ne sokerimassakuorruteet siihen kakun päälle paljain käsin. Kiva varmaan syödä sitä kun kaikki bakteerit on oikein hierottu siihen pintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ne näyttävät kakut on vain koristeita, ei niitä syödä. Erikseen tehdään sitten vielä varsinainen syötävä kakku.

Oikeesti? No kyl on hölmöä toimintaa. Ei sillä, on se parempi jos tekevät syötävänkin kakun mut miks maksaa erikseen jostain koristekakusta?? Joka menee roskiin ilmeisestikin..

Vierailija
12/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amerikkalaiset kakut ylipäänsä on tosi "pahoja". Perinteisesti pelkkää maustettua sokerivoikreemiä ja kakkupohjaa. 

Mutta voi tulla yllätyksenä, niin suomessakin tehdään kakkuja ja koristeitakin ihan paljain käsin. Isot kakkumassatkin saatetaan sekoittaa ihan vaan upottamalla käsi kyynärpäätä myöten sinne kulhoon ja jauhot munasokerivaahdon sekaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä noissa ohjelmissa ovat syöneet noita kakkuja..

Vierailija
14/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis tuollaiset näyttävät jenkkikakut ovat lähinnä vain koristeita, eivät ne kummoiselta maistu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ne näyttävät kakut on vain koristeita, ei niitä syödä. Erikseen tehdään sitten vielä varsinainen syötävä kakku.

Kyllähän noissa ohjelmissa aina näytetään, kun kakku leikataan ja juhlakalu(t) ja vieraat syö ihan innoissaan.

Vierailija
16/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ällöttää ihan muutenkin kakut, joissa on käsinmuovailtuja massakoristeita. En tiedä miten ammattilaiset niitä tekevät, mutta varsinkin harrastelijat paljain käsin, eikä silloin lohduta vaikka olisi kädet pesty ja desinfioitu ennen sitä - pystyn ajattelemaan vain kuinka kauan sitä massaa on lämmitelty ja muovailtu käsissä ja kuinka kivasti seon kerännyt kaikki kuolleet ihosolukot kämmenistä mukaansa.

Eipä näihin tietenkään kukaan kuole eikä varmaan kyllä edes sairastu,mutta ällöttää silti. Vieraiden ihmisten pullatkin ovat vähän niin ja näin, mutta ne sentään kuumennetaankin.

Vierailija
17/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välillä tulee katottua että minkälaisia erikoisia hökötyksiä ne taas kasaa kokoon siinä ohjelmassa, ei ole kyllä koskaan itsellä sellaista oloa että haluaisin olla syömässä niitä.

Joskus miettiny että onko esim. just usa.ssa aina tehty nuo täytekakut tuolla lailla, eli että täytteeksi jotain kreemiä eikä paljoa kostuteta ja pääasiassa on koristelu/päällysteet, vai onko tuo kuinka uusi trendi..?

Kun mietin miltä ne mahtaa maistua niin tulee olo että varmaan on kuin söisi lautasellisen oikein imelöitä irtokarkkeja, ja sekin maku vielä 10 kertaa pahempana.

Ja juurikin se ällöttää että nehän joutuu pitämään niitä kakkuja tekovaiheessa pitkiä aikoja huoneenlämmössä kun tekevät niitä päällysteitä/koristeita ja sommittelevat ja mittailevat niitä siihen kakkuun.

Onhan ne hienon näköisiä valmiina, outoa se että miksi ulkonäkö on pääasia eikä maku ja syötävyys kun on kerta kyse täytekakuista.

Vierailija
18/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öööö... Leivotteko te kumihanskat kädessä :D taitaa nyt joillain tämä pöpökammo mennä vähän liiallisuuksiin :'D

Vierailija
19/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harvemmin ihmiset syö sitä sokerimassasta tehtyjä päällisiä. Sokerimassa on niin äklön makusta että sitä ei vain voi syödä😶

Vierailija
20/27 |
15.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Öööö... Leivotteko te kumihanskat kädessä :D taitaa nyt joillain tämä pöpökammo mennä vähän liiallisuuksiin :'D

Silloin kun leipomukset menee vielä uuniin, en, pesen vain huolellisesti käteni, eihän tuossa vaiheessa edes tule fyysistä kontaktia kakkuun. Kakkua kerrostaessa ja jos satun muotoilemaan sokerimassaa/marsipaania tmv koristeiksi, käytän suojakäsineitä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan neljä