Lue keskustelun säännöt.
Apuja kiisselin suurustamiseen:
22.12.2016 |
Elikkäs meinaan tehdä luumukiiseliä. Millä minä sen suurustan, ettei kiisseli muutu kylmässä harmaaksi ja sameaksi? Joskus väri on samentunut kun kiisseli on ollut kylmässä, enkä muista millä sen silloin suurustin.567
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Minä suurustan aina perunajauhoilla. En tiedä, millä muulla sen voisi tehdä. Se kökköiseksi ja harmaaksi muuttuminen johtuu kylmästä. Älä siis laita kiisseliä jääkaappiin.
Ok, en tiennyt, että kylmä saa sen harmauden aikaan. kiitos vinkistä. Kai kiisseli säilyy hyvänä jos sen säilytän huoneen lämmössä? Aattona en kerkeä sitä tekemään, joten huomenna se pitäisi tehdä. -ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä suurustan aina perunajauhoilla. En tiedä, millä muulla sen voisi tehdä. Se kökköiseksi ja harmaaksi muuttuminen johtuu kylmästä. Älä siis laita kiisseliä jääkaappiin.