Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teet vege kinkukkeen?

Vierailija
21.12.2016 |

Tofusta?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ostanut Quorn juhlarullan. Aattona laitan sen pintaan Dijon-sinappia, sitten korppujauhoa, ja tökin pintaan kokonaisia neilikoita. Uuniin tunniksi. 

https://www.foodie.fi/entry/quorn-400g-juhlarulla/5019503028683

Vierailija
2/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen ostanut Quorn juhlarullan. Aattona laitan sen pintaan Dijon-sinappia, sitten korppujauhoa, ja tökin pintaan kokonaisia neilikoita. Uuniin tunniksi. 

https://www.foodie.fi/entry/quorn-400g-juhlarulla/5019503028683

Lisäys: tämä ei sovi vegaaneille - itse olen lakto-ovovege, joten mulle käy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meinaan tehdä ihan perus seitanpihvejä (löytyy varmaan miljoona ohjetta netistä). Marinadiksi ihan Saarioisten grillaus- tai marinadikastiketta.

Vierailija
4/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älykkäästä porsaanlihasta.

Vierailija
5/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miltä tuo maistuu?

Vierailija
6/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan mehulingolla porkkanoita, lanttuja, bataattia ja kaikkia juureksia mitä kaupasta löytyy, puristan siis mehut pois ja leivon jäljelle jäävästä töhnästä kinkun muotoisen möykyn. Kinkun makua ja rakennetta tulee E1543672, E5768677, E4656743833, E5768574, ja hiukan natriumglutamaattia. Työnnän uuniin ja paistomittari kylkeen. Avot, ihana vegekinkuke. Niin luonnollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi! Vittu mitä pelleilyä.

Porsaan persekinkku pöytään.

NAM!

Vierailija
8/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hulluutta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miltä tuo maistuu?

Quorn juhlarulla on lihaa syövän mieheni mielestä yllättävän hyvä. Maistuu kuulemma vähän lenkkimakkaran ja kinkun välimuodolta. Toisena päivänä, kun vähän kuivempi, hänestä enemmän kinkkumainen, ekana lämmityskertana makkaramaisempi.

Vierailija
10/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan loheen pippuria ja suolaa ja työnnän uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
21.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Puristan mehulingolla porkkanoita, lanttuja, bataattia ja kaikkia juureksia mitä kaupasta löytyy, puristan siis mehut pois ja leivon jäljelle jäävästä töhnästä kinkun muotoisen möykyn. Kinkun makua ja rakennetta tulee E1543672, E5768677, E4656743833, E5768574, ja hiukan natriumglutamaattia. Työnnän uuniin ja paistomittari kylkeen. Avot, ihana vegekinkuke. Niin luonnollista.

Ei nämä monet vegejutut mitään kauhean prosessoituja ole. Esim quorn tehdään sieniproteiinista käyttämällä, ja seitania voi kuka tahansa tehdä itse vaikka kotona.