Lue keskustelun säännöt.
Rosolliin etikkapunajuuri vai tavallinen punajuuri keitettynä?
19.12.2016 |
Kumpi on parempaa?
Katsomissani ohjeissa oli molempia aika tasavertoisesti ehdotettu.
Kuitenkin muistan mummoni sanoneen, että toinen on ehdottomasti parempi, enkä kuollaksenikaan muista kumpi. :D
Kommentit (5)
Etikkapunajuuri. Ei se keitetty maistu juuri miltään.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Etikkapunajuuria, jos mä saan valita.
Riippuu minkä maalaisen rosollin teet.
Puolalainen, http://garlicmatters.com/root-vegetable-salad/
Latvialainen, https://www.tripadvisor.rs/LocationPhotoDirectLink-g274967-d8180198-i13…
Rosolje (viro), http://www.panningtheglobe.com/2016/07/03/rosolje-estonian-potato-beet-…
Etikka tietenkin