Te, jotka aina kehoitatte syömään "hyviä rasvoja"
Kommentit (8)
No floora ainaski on hyvää. Se erittäin suolainen.
Siis kaikkihan melkein juuri niitä pahoja rasvoja syö..
Aloittaja ja kakkonen ei taida tietää, että hyvä/paha rasva ei tarkoita makua...
Blogisti kysyi THL:sta tutkimuksia rasvateoriasta,15 saadun tutkimuksen oerusteella näyttö kovan rasvan haitallisuudesta on todella vähissä.Keysin teoria jäi teoriaksi.
Vielä kun olis selkeää tietoa mikä on hyvää ja mikä pahaa rasvaa, aika monenlaistamielipidettä tuntuu olevan asiantuntijoillakin, maallikoista nyt puhumattakaan.
Vierailija kirjoitti:
Vielä kun olis selkeää tietoa mikä on hyvää ja mikä pahaa rasvaa, aika monenlaistamielipidettä tuntuu olevan asiantuntijoillakin, maallikoista nyt puhumattakaan.
Kannattaa katsoa mitä pidetään parhaimpana todisteena kolesterolin vaarallisuudesta - statiinitutkimuksia.Statiineilla on kuitenkin useita muita hyödyllisiä vaikutuksia,joten mikään ei suoraan tue kolesteroliteoriaa.Suurissa väestötutkimuksissa kolesterolilla ei ole yhteyttä sydänsairauksiin.
Vierailija kirjoitti:
Tosi moni syö nimenomaan niitä pahoja eikä hyviä.
Mitkä ne pahat rasvat sitten on? Entäs hyvät?
Tosi moni syö nimenomaan niitä pahoja eikä hyviä.