Hitto, ku karkit on huonontunu. Viimeisin kokemus Fazerin sitruunatäytelaku!
Jäi 3/4 syömättä.
Täyte oli esanssista mönjää ja lakuosa pehmeää haperoa. Poissa oli vanhan lakun kunnon suutuntuma ja raikkaus!
Pidetään vaan huolta pakkausten korrektiudesta - sisällön laatu ei kiinnosta enää ketään.
Kommentit (9)
Taitaa olla muutoksia halvempaan ainesosissa:
Glukoosisiirappi, fruktoosi, dekstroosi, vehnätärkkelys.. (kaivoin roskiksesta ja luen kääreen kyljestä)
Harvoin heitän mitään elintarvikkeita roskiin, mutta tämä oli kaikkea muuta kuin nautinto.
Ei ole Halvan täytelakutkaan enää yhtä hyviä.
Onneksi tulin lopettaneeksi makeisten syönnin pari vuotta sitten.
Kyllä on lyhytnäköistä Fazerilta tämä nykyinen tuotteiden muuttelu.
Ja jumalauta jos ei jouluna saada piparisuklaata!!
Ihan saman olen huomannut minäkin.
Fazerin suklaassakin lukee nykyään valmistuaineissa *aromi. Mitä se aromi suklaassa tekee`
Varmaan ovat vaihtaneet kaakaon johonkin havlempaan.
Huomaatteko, että Fazerin suklaa oli ennen pehmeää ja täytläistä, mutta nykyään kovaa. Hyi!
Lopettakaa oikeasti ostaminen kokonaan. Maailman rikkaimmat ihmiset omistavat kohta kaiken. Ja ne haluaa aina vaan lisää voittoa, niin kuin Fazerkin. Huononnetaan tuotteita, ja toivotaan että ihmiset ostavat.
Mutta kun me ei osteta enää.
Tilaan jostain netistä aidon luomukonvehtirasian Ranskasta tai jostain. Enkä osta muuta suklaata ennen sitä
Suklaat ovat huonontuneet, sillä kaakaovoin määrää on vähennetty ja pistetty tilalle palmuöljyä.
Saman huomasin vähän aikaa sitten, ostamatta jää jatkossa.