Huh mikä päivä!

Vierailija

oli kauhea päivä! ensin naapurin mummo katsoi itseruskettavalla käsiteltyä naamaani ja kehui miten en ole rasisti kun uskallan olla tummempi. joo en oo rasisti mutta miten itseruskettava liittyy siihen? huusin hänelle sitten olan yli: "äitis oli feministi". Hän huikkasi vielä: "niin olikin". En yllättynyt! ehkä menin liian pitkälle.

Itsehän olen vapaaehtoisesti lapseton. Näen lastenvaunuja joka paikassa. Kun astuin taloyhtiön tontilta ulos niin eiköhän vaan vastakkaisella kadun puolella meni lastenvaunut, vaakasuorassa. bussissa oli lastenvaunut. metrossa oli lastenvaunut. kaikkialla lastenvaunuja.

Töissä yks vanhan kansan jäärä oli löytäny uuden nuoren vaimon, hymyili ku Hangon keksi. Sugar Addy! selvästi. Mitäköhän kyseisen ukon nykyinen, tai varsinkin ex-anoppi ajattelee tuollaisesta? Ostin Anttilasta halpoja jouluvaloja vaikka ei kai vela niillä mitään saisi tehdä (?). Ripustan parvekkeelle silti vaikka feministi sanoisi kauheaksi Velaksi. Ei kuulemma ole varaa jouluun, no mulla nimenomaan yksin on.

Ummistaa mielelläni silmäni koulukiusaamisesta joten kävelen koulun ohi aurinkolasit päässä. äitini on tosin kertonut että ketään ei enää kiusata. Ostin Citimargetasta myös Muumimukin, The Hipsun.

Kommentit (3)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat