Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ohrajauhosta ruskeakastike? Kukaan kokeillut? ov

RT
17.06.2016 |

Eli lupasin kotiin käymään tulevalle lapselleni ja hänen puolisolleen tehdä ruskeankastikkeen, mutta koska nuoremmalla lapsella on juhlat, niin kaikkea vain ei näköjään pysty huomioimaan... Vehnäjauhoja löytyy 2dl ja loput kai sitten ohrajauhoja laitetteva, kun tuskin sämpyläjauhokaan käy. iso porukka kuitenkin tulossa viel yöllä meille. vai pitäisikö sit vielä lähteä kauppaan?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sämpyläjauhot on parempia. Ei ruisjauhoja löydy? Niistä tulisi kans hyvää ruskeeta kastiketta.

Vierailija
2/6 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis kuinka ison kastikkeen aioit tehdä, jos 2 dl ei riitä ruskeaan kastikkeeseen? Siitähän saa 2 litraa... Jos kauhallinen kastiketta riittää keskimäärin, tuo riittää 40 ruoka annoksen kastikkeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

pidetään paksusta kastikkeesta , ei lirusta.

Vierailija
4/6 |
17.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löytyy molempia, jatkan niillä tarvittavan määrän. Kiitoksia!

Vierailija
5/6 |
18.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 hengen annokseen riittää pari ruokalusikallista, joten 2 dl on aika valtava annos sakeaakin. Mutta hyvä kun on edes sen verran, muilla jauhoilla voi jatkaa.

Sämpyläjauhoissa on "jyviä" tai siis sellaisia karkeampia osia, eikä sillä tule oikein sileää kastiketta.

Vierailija
6/6 |
18.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en tunne ketään, joka teksisi ruskeakastiketta. Onko se vielä ihan yleinen ruoka?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi viisi