Vierailija

Pysähdyitkö juttelemaan? Tai moikkasitko edes?

  • ylös 1
  • alas 3

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Jos lasketaan julkkikseksi. Esa Lindell tuli koiralenkillä vastaan, vaihdettiin pari sanaa menneestä turnauksesta ja törmäillään taas.

Ei tuttu, mutta tuttu naapurustossa. Viime aikoina vähemmän näkynyt, mutta toisinaan..

Visitor

Anni Hautalan näin kaupassa. En tietenkään, tavallisia ihmisiä he ovat eli myös oikeutettuja yksityisyyteen ja omaan rauhaan.

  • ylös 15
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jukka Virtanen täällä Munkkivuoressa. 

Ollaan hyvän päivän tuttuja, joten moikattiin. On hyvin symppis tyyppi. Valitettavasti jo kovin sairas, siitä on lehdissäkin puhunut. Mutta onhan sitä ikääkin. 

Vierailija

Joka päivä kotiin kulkiessa tulee noita poliitikkoja vastaan, viimeksi Soini, Kankaanniemi, Rinne ja Sipilä. En pysähdy juttelemaan, ei ole asiaa heille.

  • ylös 14
  • alas 0
Vierailija

Kuopiossa vähemmän näkyy. Raassina on joskus ollut yhtä aikaa kaupassa. Julkkiksille annan oman rauhan yksityisyyteensä, vaikka voihan se olla, että katsoo vähän pitempään 😉

Vierailija

Jari Sillanpää oli kassajonossa edellä. En tietenkään häiritse, vaikka varmasti on symppis tyyppi.

Vierailija

Vappu Pimiä, Tikkurilan asemalla. Oli parin muun naisen kanssa. En tunnistanut heti, vaan vasta kun oli poistumassa asemalta (siis sieltä ylhäältä).

Kirkaan olen törmännyt joskus lentokoneessa, samoin Jutilaan (v 1995 :D Juu, nimmarit saatiin, Kirkalta myös) ja Jussi Lampeen (häneltä en edes pyytänyt kun en kehdannut, mutta moni teini-ikäinen pyysi nimmaria hänen vieressään istuneelta pojalta, en tunnistanut poikaa).

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pysähdyitkö juttelemaan? Tai moikkasitko edes?

No eikö se ole sitten ihan sama pysäytellä ketä vaan ja morjestella muillekkin tuntemattomille? Sua ne ei tunne kuitenkaan, etkä säkään niitä

  • ylös 13
  • alas 0
Vierailija

Pekka Pouta ja Jone Nikula lauantaina Kumpulan kyläjuhlilla. En moikannut, kun en tunne kumpaakaan.

Vierailija

Michael Monroe nousi muutama viikko sitten Turussa samaan junaan. En moikannut, koska eihän siinä mitään järkeä tuntematonta ihmistä ole moikata. Oli muuten ensimmäinen kerta kun olen ikinä nähnyt julkkiksen livenä, jos ei keikoilla käyntiä lasketa.

Vierailija

Lähes joka päivä tulee vastaan julkisuudesta tunnettuja ihmisiä. Ihan samalla tavalla he käyvät kaupassa ja harrastavat kuin muutkin. Tällä viikolla olen nähnyt ainakin Jari Tervon, Sirpa Asko-Seljavaaran, Jussi Pajusen, Sonja Kailassaaren, Ben Z, Lauri Lylyn, Anna Nielsenin, Anja Pohjolan ...

Vierailija

Sohvaperunoiden Juhani - onko julkkis? Oli kaupassa, ensin huomasin vaan pohkeessa olevan tatuoinnin ja kassalla ollessa kuulin äänen ja mietin, että onpa tutun kuuloinen. 

Vierailija

Harvoin täällä Tampereella tulee törmättyä, tosin en ihan kaupungilla liiku kauheasti. Viimeksi taisi olla vapun tienoilla, kun M. A. Numminen käveli jonkun naisen kanssa vastaan Stockan Herkun/Alkon aulassa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla