Lue keskustelun säännöt.
Maissijauhon korvaaminen maissitärkkelyksellä juhlatarjoiluss - onko iso moka vai ei?
04.05.2016 |
Olin juhlissa, joissa kaikki gluteenittomat tuotteet oli leivottu maissijauhon sijaan maissitärkkelykseen.
Minua jäi ihmetyttämää tärkelyksen ja jauhon ravinnepitoisuuserot.
Onko iso moka leipoa maissitärkelykseen vai ei?
Kommentit (5)
No jos maussa ei eroa huomaa niin mitä väliä :D
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ihan sama, kunhan toimii maussa ja rakenteessa.
Maissijauho on keltaista, tärkkelys valkoista- Maizena siis ei ole maissijauhoa.
On niissä iso ero. Mutta esim. unelmatorttu leivotaan tärkkelykseen. Silloin siitä tulee ilmava. Jos keksit on leivottu tärkkelykseen, niin ne eivät varmaan maistu miltään ja rakenne on outo.
Kummallista.