Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Maissijauhon korvaaminen maissitärkkelyksellä juhlatarjoiluss - onko iso moka vai ei?

Vierailija
04.05.2016 |

Olin juhlissa, joissa kaikki gluteenittomat tuotteet oli leivottu maissijauhon sijaan maissitärkkelykseen.
Minua jäi ihmetyttämää tärkelyksen ja jauhon ravinnepitoisuuserot.

Onko iso moka leipoa maissitärkelykseen vai ei?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kummallista.

Vierailija
2/5 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos maussa ei eroa huomaa niin mitä väliä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sama, kunhan toimii maussa ja rakenteessa.

Vierailija
4/5 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maissijauho on keltaista, tärkkelys valkoista- Maizena siis ei ole maissijauhoa.

Vierailija
5/5 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

On niissä iso ero. Mutta esim. unelmatorttu leivotaan tärkkelykseen. Silloin siitä tulee ilmava. Jos keksit on leivottu tärkkelykseen, niin ne eivät varmaan maistu miltään ja rakenne on outo.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan seitsemän