Mitä jälkiruokaa valkosuklaasta? (Ei leivonnaisia)
Tein toiveesta valkosuklaakuorrutteisen kakun sukulaisen juhlaan ja valkosuklaata jäi 150 grammaa yli (fazerin leivontasuklaa). Marjoja löytyy pakkasesta: herukoita mustina ja punaisena, mustikoita, vadelmia ja mansikoita.
PS. Pandan suklaa toimii mielestäni leivontasuklaana paremmin.
Kommentit (10)
sulata suklaa ja syö marjojen kanssa
Tuleekohan tänne taas se joku niuho pätemään kuinka tuo ei ole suklaata :D
Miten olisi vanukas, pannacotta tai kiisseli?
Söisin varmaan sellaisenaan 😃
Mousse on helppo ja hyvä marjojen kanssa :)
Tein kerran valkosuklaamoussea. Herkkua kuin mikä.
Meidän lemppari on lämmin hedelmäsalaatti Gino's:
- pilko mieleisiä hedelmiä ja marjoja uunivuokaan
- pilko valkosuklaata päälle
- kuumenna uunissa kunnes suklaa sulaa ja hedelmät kuumenee
Vierailija kirjoitti:
Tuleekohan tänne taas se joku niuho pätemään kuinka tuo ei ole suklaata :D
Varmaan 😔
Välillä ihmettelen, miten aina löytyy joku, joka vetää ihmeellistä sivuraidetta.
Onko se aina se sama?
Pahoinvoiva tai vinoutunut tyyppi 😪
Vanukasta tai Aalto-leivoksia.
Sitten voi tehdä niin, että sulattaa valkosuklaan ja sotkottaa sen keksimurujen kanssa (esim. Digestive tai Marie) ja heittää sekaan marjoja. Sitten pieniin paperivuokiin ja jääkaappiin kovettumaan. Jos haluaa, voi tehdä päälle vielä tomusokerista kuorrutteen. Juhlavan saa, jos laittaa päälle vaikka sellaisen sokerimassakoristeen, kukan tms. Vadelmien tai mansikoiden kanssa voi tulla vähän äklömakeaa mutta herukoista ja tyrnistä tulee oikein hyvä hapan-makea-yhdistelmä.
Moussea tai pannacottaa.