Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä kattila, kun keittää maitopuuroja?

Vierailija
21.02.2016 |

Minulla oli aikanaam joku tefal, siis 10 v sitten. Sen jälkeen ostin ikean pinnoitetun - ja puuro palaa helposti. Minkä merkkinen kannattaa ostaa?

En aio lähteä vesihauteisiin, koska kokemuksesta tiedän, että tfloneitakin löytyy.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

swiss diamond

Vierailija
2/5 |
21.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Musta ollut paras tuollainen haudutuskattila..siis missä erikseen vesi ja sitten se keittoastia..hautuu siellä puuro hyväksi..ei siitä mitään tule tavallisella kattilalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä minä kanssa suosittelisin tuollaista vesihaudekattilaa. Voi olla varma, ettei pala pohjaan, ja vesihaude pitää puuron tarvittaessa aika pitkään lämpimänä.

Vierailija
4/5 |
21.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä juuri vein vesihaudekattilani kellariin. Se oli kaapissani 20 vuotta, kerran kokeilin keittää puuroa, ja se oli vikakerta.

Haluan pinnoitetun kattilan, mutta mielellään kohtuuhintaisen.

Ap

Vierailija
5/5 |
21.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallinen teräskattila, täysmaito ja puurohiutaleet kylmään maitoon. Kuumennus sekoittaen kiehumispisteeseen, sitten levy pois päältä, anna hautua. Ikinä ei ole palanut pohjaan.

Riisipuuron teen haudutuskattilassa.