Mitä lasuun kannattaa kirjoittaa?

Vierailija

Minulla siis lähipiirissä perhe, jossa yksi lapsi oireilee todella voimakkaasti. Eivät ole hakeneet lapselle apua. Lapsen oireilusta tehty jo kerran aikaisemmin lasu jo 4v sitten, ja oireilu helpottikin hetkeksi mutta on nyt taas palannut. Olen puhut perheen kanssa, että hakisivat apua, mutta ei kiinnossa. Kyseessä uusperhe, ja uudet lapset kiinnostavat vanhoja enemmän.

Joten mitä tuohon lastensuojeluilmoitukseen kannattaa kirjoittaa? Lapsen oireilu on väkivaltaista, lapsi saa pahoja raivokohtauksia ja on usein mustelmilla.
Ja, kannattaako tehdä nimellä vai nimettömänä?

Kommentit (8)

Vierailija

No jos et tiedä mitä pitää kirjoittaa (eli et osaa kertoa mistä syystä teet sen), kannattaako sitä tehdä?
Ja yleensä varmaan ihan omalla nimellä tehty ilmoitus on vakavasti otettavampi.

Vierailija

Kaikki tutkitaan, oli nimeä tai ei. Tuo mitä kirjoitit on hyvä.

Joku sanoi ettei kuul aplle - aphan voi olla vaikka lapsen isoäiti, täti, äitipuoli, isä? Eli lapsi väkivaltainen, saa raivokohtauksia ja usein mustelmilla (raivokohtauksista johtuen?)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei kuulu sulle se asia.

Kuuluu. Vastuullinen aikuinen tekee ilmoituksen pahoinvoivasta lapsesta, vaikka se meinaisi sitä että vanhempien pitää sen mukana kohdata lapsen ongelmat!

Vierailija

Kirjoitat huolesi, ei tarvitse tulkita sen enempää, lastensuojelu sitten arvioi tilanteen, nimellä tai nimettömänä kaikki tutkitaan, voit myös soittaa

Vierailija

Kirjoita juuri tuo mitä tuohon kirjoitit. Voit tehdä nimelläsi mutta pyytää ettei sitä tuoda esiin. Kyllä se kannattaa tehdä nyt ennen kuin kasvaa isommaksi ja hakkaa kenties jonkun teholle. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat