mihinhän ikään niitä lastenrattaita "saa" käyttää?

Vierailija

Mitä sanoo laki, jumala ja ylimmöstö?? Äh kun ärsyttää :/

Kommentit (5)

Vierailija

Ei kai siinä mitään ylärajaa ole,mutta minusta mummona näyttää hullulta,jos 4-vuotiasta työnnetään rattaissa,jos ei ole joku erikoispitkä matka,niin että otetaan varalta mukaan.Lapsi voi olla välillä rattaissa ja välillä kävellä.Lyhyillä kävelyillä en ymmärrä yli 3-vuotiastakaan.

Vierailija

Niin kauan kuin aikuiset, terveet ihmiset ajavat autolla ja käyttävät julkista liikennettä kaikkiin yli sadan metrin siirtymiin, niin lasta saa työntää rattaissa vaikka kymmenvuotiaaksi.  Tuollaista tekopyhää jollotusta siitä, että lapset laiskistuvat rattaissa istuessaan, ei oikeasti tarvitse kuunnella. Ne aikuiset, jotka oikeasti vaativat itseltään sen mitä näyttävät vaativan vieraalta lapselta, ovat hyvin, hyvin harvassa. 

Ja oikeasti; ei ketään normaalia ihmistä kiinnosta minkä ikäinen lapsi siellä rattaissa on. Heillä on oma elämä elettävänään. Ne on nää netin trollit ja ilmaisista bussimatkoista valittavat, jotka tykkää tätä aihetta pyöritellä, koska aina joku syyllistyy.  Mut niin vaan nääkin pyörii netissä sen sijaan että tekisivät senkin ajan jotain hyödyllistä. ;)

Vierailija

Tuttu käy välillä kylässä toiselta paikkakunnalta ja kuljettaa rattaissa 4,5-vuotiasta, joka on ollut itsestä hämmästyttävää. Ehkä siinä on ajatuksena, että rattaissa voi kuljettaa myös muutakin tavaraa tarvittaessa.

Vierailija

No kun lähes neljä vuotiasta viedään päiväkotiin vauvanvaunuissa, niin ihmetyttäähän se. Paikka vielä vieressä. Lapsen hyvä kävelykyky on suoraan yhteydessä moneen muuhun taitoon ja itsetuntoon. Eli tehkää kuten tykkäätte, mutta ei ne omat kiireet ja helppous aina ole lapsen etu (ja saattaa siinä loppupelissä sahata omaa oksaakin).

Vierailija

Jaa, ennemmin se näyttää olevan, että ihan sama minkä ikäinen se lapsi on kunhan ei ole pitkä.

Pitkä hieman alta 3v rattaissa = hyiiiiiiii....miten sä noin isoa vielä rattaissa, siitähän tulee laiska...huono äiti oot

Lyhyt runsas 5v kävelee = voiiiiiii.....miten sä nyt tollaisen pikkuisen oot pistänyt kävelemään, vähän sydäntä nyt hei miten sä oot noin kamalan vaativa ja huono äiti

t. äiti jonka lapset eivät todellakaan mene samalla kasvukäyrällä vaikka täyssisaruksia ovat

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat