Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko netin kautta rakastua?

Vierailija

onko se todellista vai illuusio omassa päässä?

Kommentit (9)

Vierailija

Voi.

Ihan samallalailla ne rakkaudeksi luettavissa olevat neurologiset tapahtumat menee aivoissa, olitpa rakastunut irl tai netissä.

Vierailija

Mie oon ollu rakastunu netin välityksellä, eli olen empiirinen todiste sen puolesta, että näin voi käydä. Irl tavattaessa oli samanlainen kuin netissäkin, rakkaus vain syveni entisestään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Varmasti voi.

Joo joo, sittenhän sitä vois yhtä hyvin rakastua kantoon tai kurpitsaan. Eihän netin kautta voi edes tietää kuka siellä toisella puolella todellisuudessa on.

Vierailija

Miksi ei voisi.
Siskoni tutustui aviomieheensä netin kautta. Naimisissa olleet 5 vuotta ja toinen lapsi syntyy keväällä.

Vierailija

Yksi kaverini ihastui netin/sähköpostin välityksellä amerikkalaiseen mieheen, joka sittemmin paljastui naiseksi. Tunteet olivat tietysti aitoja, mutta kun tämä ihastus oli lähettänyt valokuvia jostain itselleenkin tuntemattomasta miehestä, niin täytyy kysyä keneen kaverini oikein ihastui.

Vierailija

Totta kai voi. Kannattaa kuitenkin miettiä, kuinka paljon rakkaus pohjautuu omille mielikuville ja fantasioille. Kirjoitettu jättää aina enemmän tulkinnan varaa kuin tutustuminen kasvokkain. Olihan se yksi suomalainen perheenäitikin rakastunut jenkkilässä olevaan murhatuomittuun vankiin kirjeenvahdon perusteella, ihan tuosta vaan. Meni naimisiin ja suunittelee muuttoa armaansa kotimaahan, mies vapautuu joskus 10 vuoden kuluttua, jos vapautuu. Blogikin tästä ainakin oli.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat