Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hei naapuri

Vierailija

Koirasi huutaa ikäväänsä. Pitääkö hankkia lemmikki kerrostaloasuntoon? Varsinkaan jos sen kanssa ei olla?

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä on varmaan sama naapuri. Se vie koiransa ulos pari kertaa päivässä kerrostalon päätyyn minuutin verran. Koira on yksin kotona yli 10 tuntia päivässä ja nytkin naapuri tuli vastaan ja lähti bailaan. Myös uutena vuotena jätti koiran yksin kuunteleen raketteja. Koira pois tollasilta.

Vierailija

Koira on laumaeläin. Ahdistuu siitä, kun on jätetty yksin pimeään asuntoon. Ulvoo heti jos kuulee jostain jonkin äänen. Omistajahan ei ilmeisesti kuule tai ymmärrä, mitä eläin tekee yksin jäätyään. Aina lauantai-iltaisin sama "konsertti".

Vierailija

Samoin meidän entisillä naapureillamme, koira jätettiin kotiin kun pariskunta lähti juhlimaan. Koira sitten ulisi yöllä siihen asti kun tulivat kotiin. Viikolla taas koira alkoi itkemään seiskan maissa kun pariskunta lähti kouluun/töihin. Oli ihanaa tuo kerrostaloaika.

Vierailija

Jos koira ulvoo eroahdistustaan jatkuvasti, niin siitä voi kyllä jo valittaa isännöitsijälle. Hankalampi tapaus onkin tuo, joka ei lenkitä koiraansa, eläinsuojeluilmoitustako kehiin? Jos nuorelle naapurille suoraan kasvokkain huomauttaisi, niin hän luultavasti vain suuttuisi eikä silti parantaisi tapojaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat