Onko osaavia kotikokkeja?
Sain joululahjaksi ruokakorin töistä. Juustot on jo syöty ja glögit juotu, mutta mukana oli myös kookoskermaa ja limetin lehtiä. Kookoskerman saan varmaan johonkin tungettua, mutta mihin ruokaan noita limetin lehtiä kannattaisi käyttää?
Kommentit (3)
Esim.
http://www.thairuokakauppa.fi/reseptit , tuolla olevissa ohjeissa niitä käytetään lähes jokaisessa
Toimii myös niin että nuudelien keitinveteen laittaa lehden tai pari, niin alkavat maistua.
Vierailija kirjoitti:
Mun mies on kokki, se huuteli taustalta että Tom Yam-keitto. Ja sitten tässä olis tämmöinen
https://www.google.fi/search?q=limetin+lehti&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=c…
Toivottavasti on jotain apua :) Minä osaan vaan leipoa :D
Mitähän ihmettä tuo avocado sokeri on? Ikinä kuullutkaan.
Sori vastaus kesti, varmaan räikkönen palstalla.
Mun mies on kokki, se huuteli taustalta että Tom Yam-keitto. Ja sitten tässä olis tämmöinen
https://www.google.fi/search?q=limetin+lehti&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=c…
Toivottavasti on jotain apua :) Minä osaan vaan leipoa :D