Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko osaavia kotikokkeja?

Vierailija
10.01.2016 |

Sain joululahjaksi ruokakorin töistä. Juustot on jo syöty ja glögit juotu, mutta mukana oli myös kookoskermaa ja limetin lehtiä. Kookoskerman saan varmaan johonkin tungettua, mutta mihin ruokaan noita limetin lehtiä kannattaisi käyttää?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mies on kokki, se huuteli taustalta että Tom Yam-keitto. Ja sitten tässä olis tämmöinen

https://www.google.fi/search?q=limetin+lehti&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=c…

Toivottavasti on jotain apua :) Minä osaan vaan leipoa :D

Vierailija
2/3 |
10.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim.

 

http://www.thairuokakauppa.fi/reseptit , tuolla olevissa ohjeissa niitä käytetään lähes jokaisessa

Toimii myös niin että nuudelien keitinveteen laittaa lehden tai pari, niin alkavat maistua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun mies on kokki, se huuteli taustalta että Tom Yam-keitto. Ja sitten tässä olis tämmöinen

https://www.google.fi/search?q=limetin+lehti&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=c…

Toivottavasti on jotain apua :) Minä osaan vaan leipoa :D

Mitähän ihmettä tuo avocado sokeri on? Ikinä kuullutkaan.

Sori vastaus kesti, varmaan räikkönen palstalla.