BBS

Voi jeesus kun ottaa päähän armas aviomies, joka on naama nurinpäin ties mistä syystä! Tai todennäköisesti syynä on blue balls syndrooma, joka ei todellakaan tule tolla käytöksellä ainakaan mun toimesta helpottamaankaan :P En ymmärrä ikinä tätä mieslogiikkaa, että mies on vihainen, kun ei omasta mielestään ole saanut tarpeeksi pesää ja sitä pitäisi hyvitellä tekemällä aloite seksiin! Ei voisi vähempää kiinnostaa panomielessä tuollainen murjottaja! Millä logiikalla se kuvittelee, että kiukutteleva murjottaja voisi kiinnostaa, sitä en ymmärrä! Vähintään kerran kuussa on aina sama juttu, tympäisee todellakin.

Toinen mitä en ymmärrä on tää logiikka, että naisen pitäisi olla heti pöksyt märkänä, kun takaapäin tartutaan perseeseen tai tisseihin kiinni. Miten ois vaikka ihan halaus aloitteeksi, häh?

Ja kuiva kausi on ollut todellakin niinkin pitkä kuin maanantaista tähän päivään, millä välillä olen yksin hoitanut kaikki joulusiivoukset, megakauppareissut ja ruuanlaitot. Miehen ei ole tarvinnut muuta kuin tulla valmiiseen pöytään ja leikkiä lasten kanssa uusilla leluilla. Et sori vaan jos väsyttää eikä kiinnosta kaiken kotiorjana olon jälkeen vielä seksiorjan työt. Olisi saattanut vielä 2 päivää sitten kiinnostaakin ilman tätä ihastuttavaa kiukutteluilmapiiriä.

Kommentit (3)

Vierailija

No ite tulisin takaapäi sun lantioo ekana kiinni ja suutelisin kaulaa. Sitten nostasit sut syliin (ellet paina yli 100kg) ja panisin seinää vasten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Fakta on tämä.

Miten joku tosissaan vuonna 2017 uskoo, että miehet saavat naisilta seksiä tai että nainen antaa miehen koskettaa itseään? Naisethan ovat ihmiskunnan historian alusta lähtien juosseet lujaa karkuun heti kun näkevät vilauksenkin miehestä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla