Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oon keitelly nyt tuota riisipuuroani 40min. ja vielä on puolet maidosta jäljellä :D Todellakin hauduttelen, levy kakkosella eikä kiehu, mutta ei kai tuolle voi tapahtua mitään jos keittelen yliaikaa? En jaksa hämmennellä koko ajan, siksi noin pienellä levy..

Kommentit (13)

Vierailija

Oma porkkanalaatikkoon mennyt puuroni ylikeittyi. Sitä jäi lautasellinen yli ja söin sen.. huomas kyllä että ylikeittynyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miksi ette osta puurokattilaa, niin puuri valmistuu tosi helposti. Alussa muutamaan oteeseen pitää sekoittaa.

Paljon huonomminkin voi rahansa käyttää.

Luuttu

Se puuro pitää ollakin sellasta löysähköä 40 min jälkeen. Sitten se laitetaan jäähtymään että sakeutuu. Sitten kun syöt sitä niin on hyvä. Ei saa siis keittää täysillä vaan jollain pari pykälää alemmalla pykälällä. Tai sitten riisikeittimellä teet tai jotain muuta.

Vierailija

Voita reilu nokare kattilan pohjalle,sulatus,vettä puoli litraa. Viiden litran kattilaan viisi desiä riisiä. Annetaan kiehua niin että vesi imeytyy riisiin. Lisätään neljä litraa punaista maitoa kattilaan ja keitetään kiuhuvaksi koko ajan hämmentäen. Tämän jälkeen levy ykköselle,hämmenetään silloin tällöin,kunnes puuro on syntynyt. Suolaa maun mukaan lisätään. Huom. Kun hämmennät,on hämmennettävä pohjaa joka puolelta hangaten,ettei pala pohjaan. Ja ei muuta kun nautiskelemaan voisilmän kera,veskuna soppakin sopii kaveriksi. Jo on kumma,jos ei tämän ohjeen mukaan tehdystä puurosta pusu mosaha poskelle!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla