Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Imelletty perunalaatikko pakastimeen vai

Vierailija
21.12.2015 |

Vai teenkö vasta aattoaamuna
Ratkaisuja tämä pulma

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
21.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pakastetaan ns. raakana, eli imellytät sen, teet sen soseen ja pakastat, ja paistat sitten aattona.

Vierailija
2/2 |
21.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä että. Tehtiin eka annos viikonloppuna joulupäivää varten ja se pakastettiin. Aatoksi tehdään uusi satsi joka paistetaan suoraan pöytään. Pitää vaan aikatauluttaa kinkun kanssa uunivuorot, koska me on huomattu ettei se imelly oikein muuten kuin 10h noin 60-asteisessa uunissa. Mieheni ei suostu lisäämään siirappia tai sokeria vaan haluaa imellyttää sen "luonnollisesti". Puuhellahan olis paras, kun vois jättää lämpimän lieden reunalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme yhdeksän