ehkäiseekö minipillerit heti

Vierailija

Alotin Sandoz merkkisten minipillereiden syömisen 4 päivää sitten samana päivänä kun menkat alko, koska näin neuvottiin tekemään. Lääkäri sanoi että sillon ehkäisyteho on heti voimassa. Harrastimme seksiä poikaystäväni kanssa tänään ja eilen vaikka menkat onkin vielä ja annoin tulla sisään. Oon syönyt vasta 4 pilleriä joten mietin että ehkäiseekö ne nyt tosiaankin jo vai olisiko pitänyt odottaa kuukautisten loppumiseen? Tarkentakaa nyt joku että onko se ehkäisyteho tosiaan heti voimassa jos ekana vuotopäivänä aloittaa.

Kommentit (1)

Puhu muru
Seuraa 
Liittynyt9.10.2015

Hei.

Kiitos kysymyksestäsi. Pohdit Sandoz merkkisten minipillerien ehkäisytehoa. Kerroit, että lääkärisi antoi ohjeet ehkäisytehoon liittyen.

Olet hienosti noudattanut lääkärin antamia ohjeita aloittamalla minipillerien syönnin heti vuodon ensimmäisestä päivästä ja voit odotella seuraavia kuukautisia hyvillä mielin. Jos asia alkaa häiritä sinua kovasti voit ottaa tarvittaessa uudelleen yhteyttä apteekkiin tai lääkäriin, joka kirjoitti reseptinpillereihin.

Jatka samaan tapaan lääkärin ohjeita noudattaen ja yritä muistaa ottaa minipillerit säännöllisesti, niin ehkäisyteho pysyy hyvänä. Nautinnollisia hetkiä, nyt kun ehkäisyhuolet raskauden osalta on hoidettu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat