Voiko rystynen lähteä irti kiinnikkeistään sormien välissä? Kipeä sormi... :O

Vierailija

Heräsin tänään outoon tunteeseen vasemmassa etusormessa - sormen rystynen multi jotenkin ikävästi ja rystysen vasemmalla puolella eli etusormen ja keskisormen välissä tuntuu kipeä vetäisy. En halua riuhtoa sormea enempää koska en halua rikkoa mitään, mutta rystystä katsoessa tuntuu että se ei ole yhtä lujasti paikallaan kun oikean käden rystynen. Sormia erilleen levittäessä myös rystynen liikkuu, oikealla kädellä ei käy näin.

Onko tässä aihetta mennä lääkäriin vai onko joku jänne vain kipeänä/kireänä ja kuvittelen loput? Voiko rystynen edes irrota jostain sisäisistä kiinnikkeistä? Naksuttelen sormiani tosi usein joten en olisi yllättynyt jos jotkut liitokset olisivat löysällä :(

Kommentit (1)

Vierailija

Nivelhän se on, miksei voisi mennä sijoiltaan kuten muutkin nivelet. Todennäköisesti sulla on aika löysät ligamentit (kertomasi naksuttelun perusteella). Ei tosiaan kannata turhan takia (tai siis ollenkaan) venytellä ja naksutella sormia tai muitakaan niveliä. Nivelsiteet löystyy, tulee kulumaa nivelpintoihin jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat