Vierailija

elikäs oletetun oviksen piti olla eilen,testit näyttivätkin negaa. Olen ollut kuumeessa kolme päivää,kipulääkkeeksi olen ottanut vain panadolia vähän. nyt kuume on laskenut. raskautuminen on toiveissa. Voiko ovulaatio tulla enää tässä kierrossa?? tai jäädä kokonaan pois? miten paljon kuume voi siirtää ovulaatiota?

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (3)

Hei,

sairastelu tai stressi voivat siirtää ovulaatiota tai jättää sen kokonaan pois.

Raskaus on kuitenkin mahdollinen, jos ovulaatio ja hedelmöitys tapahtuvat 10 päivän sisällä ennen odotettuja kuukautisia. Jos ovulaatio tulee myöhemmin, hedelmöitys voi kyllä tapahtua, mutta munasolu ei ehdi kiinnittyä ja kuukautiset huuhtovat sen pois kohdusta.

Ymmärrän, että toivot kovasti raskautta ja haluaisit sen alkavan mahdollisimman pian. Yksi "epäonnistunut" kierto ei kuitenkaan vaikuta hedelmällisyyteesi. Ensi kierrossa uusi yritys :)

t. Mia, terveydenhoitaja

Vierailija

Eikös ovulaation ja kuukautisten välinen aika yleensä aina ole aika vakio? eli vaikka ovulaatio myöhästyisi niin ei pitäisi vaikuttaa luteaalivaiheen pituuteen? eli jos ovis myöhästyy niin kierron pituus venyy ja näin ollen kiinnitys pitäisi keretä tapahtua jos on tapahtuakseen?? vai olenko käsittänyt jotain väärin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,

jos kuukautiset ovat säännölliset niin luteaalivaihekin yleensä on normaali. Jos kuukautisissa on epäsäännöllisyyttä tai nainen kärsii hormonaalisesta epätasapainosta voi luteaalivaihe jäädä lyhyeksi. Riippuu siis naisen terveydentilasta.

t. Mia, terveydenhoitaja

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla