Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kalat syövät ruumiita

Vierailija

Ajatteleeko kukaan muu, että ne silakat, muikut, lohet, ahvenet yms kalat, joita syötte ovat syöneet ja näykkineet niitä ruumiita, joita hukkuu vesiin ja joita ei löydetä? Aika paljon niitä kuitenkin vesiin jää.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Juu, ja ravut ja muut pohjaeläimet elävät täysin kuolleilla eläimillä. Ja ihmisillä, jos sellaista herkkua pohjaan vajoaa.

Miksi ei susi, karhu tai leijona muutu siitä yhtään vähemmän hienoksi, että kaikki syövät raatoja. Hyvin mielellään myös muiden kuin itsensä tappamia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Etenkin nahkiaiset.

Estonian uppoamisen jälkeen olikin lihavia nahkiaisia toreilla myynnissä:)

Vierailija

Ei haittaa kalat on hyviä ja terveellisiä. Ja kohta joku tulee sanomaan miten paljon niissä on myrkkyjä sun muut paskaa, Kuitenkin juo itse viinaa tai vetää ganjan paskaa keuhkoihinsa kun sehän se on terveellistä ja lääke kaikkiin maailman sairauksiin ja ongelmiin.

Vierailija

Yritän olla ajattelematta kaikkea tuollaista. Kuten esim. sitäkin, että uimahallissa käydessäni siellä vedessä jota suuhun, silmiin, nenään, korviin ja alapäähän menee lilluu alapään hiivat, smegmat, räkä, hiki, ihoretaleet, kuukautisveret, kaikki liikkeellä olevat vatsa- ja flunssapöpöt ym.  Ei kannata miettiä liikoja. Alkaa ällöttää koko eläminen muuten :D

Vierailija

Ja jokainen vesimolekyyli koko planeetalla on miljardeja vuosia vanha eli kulkenut dinosaurusten peräsuolissa ja Adolf Hitlerin pippelin läpi...

Vierailija

Hyi! Täällä päin kesällä hukkui meidän ainoaan kalastusjärveen mies, jota ei edelleenkään ole löytynyt, ja eipä kyllä tehnyt mieli syödä kaloja tuosta lätäköstä. Mä en voi mitään mutta maailman inhottavin ajatus syödä jotain joka on syönyt mädäntynyttä ihmisen lihaa, jaaaaiks!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat