Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millainen matkalaukku lahjaksi 25-v. miehelle?

Vierailija

Veljelleni olen siis ostamassa lahjaksi matkalaukkua. Hän on lainannut minun laukkuani muutaman kerran ja se on sellainen pienempi matkalaukku, jonka voi ottaa mukaan lentokoneeseen sisälle eli sellaisen ajattelin ostaa.

Minkätyylisen ostaisin? Kovakuorisen vai tavallisen kankaisen ja sitten ne pyörät, 2 vai 4 pyörää? Kummasta 25-vuotias mies mahtaisi tykätä enemmän?

Kommentit (11)

Vierailija

Paljon matkustavalle kevyt ja kestävä laukku. Meillä on Samsonite Cosmolite-matkalaukut ahkerassa käytössä (työ- ja lomamatkat) ja hyvin ovat kestäneet maailmalla.

Vierailija

Samsoniten ultralightia katsoinkin jo. Hintava, mutta tosi hyvännäköinen kyllä. Entä kovapintainen vai tavallinen perus? Monta pyörää?
ap

Vierailija

Minusta lentolaukku on parempi kahdella pyörällä, kun kyse on enemmän siitä tilasta, mihin laukku mahtuu, kuin sen painosta. Usein neljä pyörää on ulkonevasti laukusta ja ne voivat joka nurkassa on just se, mikä estää laukkua mahtumasta johonkin koloon siellä koneen hyllyllä. Ja lentolaukun painoinen laukku kyllä rullaan kahdellakin pyörällä hyvin ja on sellainen, jota usein kannetaankin, rapuissa jne. Isommassa laukussa neljä pyörää on tärkeämpi juttu.

Vierailija

kovakantinen laukku on hankala matkustamokäytössä, koska ruuhkaisissa koneissa kun kaikilla on sellaiset, mitään ei voi tunkea edellisen istuimen alle. Sitten ne, joilla on vain reppu tai käsilaukku matkustamossa, joutuvat tunkemaan ne lattialle. Oikeasti joskus pelottaa, kun selvästi kammottavan painavia kovia laukkuja tungetaan niihin ylälokeroihin. Omistajatkaan eivät ole tajunneet, että jos se laukku on laittoman painava, niin sitä ei jaksa yksinään nostaa sinne ylös. Niissä ylälokeroissakin kun on painoraja, vaan sitä ei kukaan valvo, koska matkustamohenkilökunta ei laukkuja suostu nostamaan.

Vierailija

Kiitos! Tuo olikin hyvä argumentti. Omassani on neljä pyörää, mutta laitan sen aina ruumaan. Tykkään kuljettaa laukkua vierelläni, en vetää perässä, mutta tosiaan jos sen ottaa koneeseen sisälle, ne pyörät voi olla tiellä. Otan siis kaksipyöräisen.
ap

Vierailija

Hyvä, ei kovapintaista siis.
Juuri tällaisia ideoita kaipasin, olette tosi ihania, suurkiitokset!
Kävin jo kaksi kertaa liikkeessä katselemassa, mutta jäi monta kysymystä auki.
ap

Vierailija

Ukko?
On kyse opiskelijasta, veljestäni, jolla ei ole varaa kalliiseen laukkuun. Luulen. että hän ilahtuu lahjasta.
ap

Vierailija

Jos ostat kankaisen niin käsittele se tekstiilisuojalla.

Jos taas  kovan, katso, että on kevyt. Ja ne mitat on tärkeitä. 

4 pyörää on parasta (minimi). Kiinnittäisin huomioita myös siihen kahvaan.

Me taannoin tilasimme ulkomailta nuorelle miehenalulle matkalaukun. Haluttiin kveyt ja erilainen. Sellainen, joka löytyy hihnalta helposti ja on mieleinen käyttäjälle.  Kyllä saaja tykäsi, kun sai keltaisen matkalaukun jossa oli jenkkien taxi logo.

Vierailija

9, kiitos sinullekin! Hyviä vinkkejä.

Nyt alkaa hamottua, kiitos teidän vastaajien.
Aion ostaa kankaisen mustan Samsonite ultralightin kahdella pyörällä.
ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
9, kiitos sinullekin! Hyviä vinkkejä.

Nyt alkaa hamottua, kiitos teidän vastaajien.
Aion ostaa kankaisen mustan Samsonite ultralightin kahdella pyörällä.
ap

Osta joku muu kuin musta. Kun ruumasta tulee se muutama sata mustaa samsonitea, arvaa kuinka vaikea löytää omansa. Taikka riski, että joku muu varastaa kaukkusi tai ottaa vahingossa. Esim kirkkaan vihreän erottaa. Plus kukaan ei varasta, koska varas erottuu kentällä heti kaikkien mustien laukkujen joukosta

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat