Millainen on tuntemasi harrastajanäyttelijä?

Vierailija

Taas pitäisi mennä katsomaan kaverin amatööriteatterin esitystä, jossa sillä on joku pikku rooli. Mielelläni käynkin teatterissa, mutta kaverini esiintyy ainakin 3 kertaa vuodessa jossakin esityksessä ja kaikkia pitäisi käydä katsomassa. Pommitusta tulee koko ajan tekstiviestien muodossa. Esitykset ovat aina keskinkertaisia, mutta hintaa niillä on aina 15e. Koskaan en ole saanut ilmaislippuja. Onko kaikki harrastajateatterilaiset samanlaisia?

Kommentit (1)

Vierailija

Yksi tuntemani harrastelijanäyttelijä on ääriyhteisöllinen ihminen, oikein mukava, sympaattinen, empaattinen ja maailmaasyleilevä, liikuttuu lapsista ja eläimistä helposti kyyneleisiin asti. Kannattaa Guggenheim-museon rakentamista ("siellä olisi niin ihana käydä ainakin kerran, enkä minä sitä paitsi maksa verojani Helsinkiin"). Levittelee tutuille ja tuntemattomille näytelmiensä mainoslehtisiä ja syyllistää siinä sivussa vähäsen sillä, että voi olla viimeinen esitys, jollei tule tarpeeksi yleisöä.

Toinen on mies, kolmatta kertaa naimisissa, ei oikein viihdy yksinään. Harrastuksia on vaikka kuinka. Jollei joutuisi käymään töissä, olisi varmasti jonkinlainen moderni elämätapaintiaani, joka näyttää ja kuulostaa elämäntapaintiaanilta, mutta ei luovu autostaan, moottoripyörästään eikä jääkaapistaan. On esiintynyt televisiosarjoissa sivusivusivurooleissa, koska hänen tämänhetkinen ulkoasunsa ei kiinnitä minkäänlaista huomiota missään; näkee että siinä menee ihminen, mutta mieleen ei jää mitään muuta.

Kolmas on arvonsa ja muiden vähäisemmän arvon tunteva nainen, joka on harrastelijanäyttelemisen ohessa aktiivinen järjestötoiminnassa. Hän on se rasittava tyyppi, joka Kalevala-rintakorulla koristetussa marimekkotunikassa esittää syntymäpäivillä itse riimittelemäänsä kalevalarunoa päivänsankarista taiteellisten ylävartalonheilautusten kera. Kuudennen säkeistön kohdalla yleisön silmäkulmissa kimaltavat tuskankyyneleet hän ottaa liikutuksen kyynelinä ja lukee sen vuoksi ensimmäisen säkeistön bonuksena uudelleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat