Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Haluan muuttua täydelliseksi mieheksi. (neuvoja?)

Vierailija

Olen melkein 40 vuotiaaksi asti ajatellut vain itseäni.
Nyt haluaisin muuttua vaimolleni täydelliseksi mieheksi. Kuinka aloitan?
Antaisitteko jotain vinkkejä miten naiseni olisi onnellinen minusta 99% ajasta?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Täydellinen mies on ns tunneälykäs mies: tunnistaa omat ja toisen tunteet, ei projisoi toiseen ihmiseen negatiivisia tunteita, on empaattinen.
Tunneälyhän on the juttu, mikä erottaa mestarimyyjään tavallisesti, huippujohtajan muista.

Vierailija

Laita eropaperit vetämään, paras palvelus jonka voit vaimollesi enää tehdä. Sen jälkeen pian tuleva ex-vaimo lienee 100 % onnellinen, ainakin kertomasi perusteella.

Vierailija

Tuo täydellisyys on täysin mahdoton ajatus johtuen naisten jakautuneesta persoonasta. Todellisuudessa jokainne nainen travitsee vähintään neljä miestä.

Yksi on jännä ja rohkea seikkailijatyyppi, jonka kanssa on kiva matkustella ja harrastaa sellaista, mitä ei muuten uskaltaisi. Tätä käytetään silloin kun on tylsää.

Toinen on varakas ja ahkera mies, joka kykenee takaamaan perheelleen ainakin naapureuta paremman tulotason. Tämä on jossain määrin pakollinen miesvalinta. jotta perhe saadaan voimaan hyvin. Tämän miehen tehtävä on myöskin vastata kaikesta mahdollisesta mitä elämä tuo peheen eteen.

Kolmas on lapsirakas mies, joka pitää huolen lapsista ja huolehtii vähintään oman osuutensa kotitalouden töistä. Tasa-arvo ennen kaikkea. Kyllä nainenkin haluaa välillä muuta kuin työtä ja kiukuttelevia lapsia.

Neljäs on hellä rakastaja, joka oman tyydytyksensä lisäksi huomioi kaikin puolin naisensa tarpeet. Tätä tarvitaan sitten ihan vain fyysisten tarpeiden tyydyttämiseen.

Kolmiuloitteisessa maailmassa nämä ominaisuudet eivät yksinkertaisesti mahdu samoihin kuoriin. Jos aika otetaan ulottuvuutena mukaan, niin saattaa olla, että yksi mies voi käydä nämä kaikki läpi vaiheittain. Ajallisesti em. ominaisuudet ovat toistensa poissulkevia.

Voit toki yrittää täyttää kaikki tarpeet yhtä-aikaa, mutta silloin olet kuin lusikka-haarukka sydeemi tai linkkuveitsi. Käyt kaikkiin tarpeisiin paremman putteessa, mutta tositoimissa et käy mihinkään.

Lienet kuullut Juliet & Jonesin Sydämen biisin "Miksinaiset aina rakastuvat renttuihin"

Todellisyydessa syvästi tuntevat elämäänsä elavat naiset valitsevat juuri tuon seikkailijatyypin.

Kylmät laskelmoivat naiset valitsevat sitten sen elättäjä tyypin, ja käyvät salaa panemassa joko jännämiehen, ja rakastaja tyypin kanssa.

Miesten lista on hieman vaatimattomampi ja ainakin miesten hahmottamassa todellisuudessa kaikki mahtuu ihan hyvin yhteen ihmiseen:

Antaa pimppiä, hoitaa lapset, tekee ruokaa ja väittää rakastavansa sinua (ja sen takeeksi halaa sponttaanisti).

Ulkoisella kauneudellakaan ei ole väliä, sillä lopulta kauneus on katsojan silmissä, mistä parhaimpana todisteena on kauneusihanteen muuttuminen vuosisatojen saatossa.

M46

Vierailija

Ajatella, että miestyyppejä löytyi ainakin neljä, mutta naisia vain kahdenlaisia: syvästi tuntevat ja kylmät laskelmoivat (vai oliko vielä se kolmas todellinen naistyyppi, se miehen todellisuudessa täydellinen nainen?).

Vierailija

No onpa taas paskoja vastauksia.

Mitä jos yrittäisit ns. tutustua uudelleen vaimoosi. Selvität mitä hän arvostaa ja haluaa :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat