Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Alleen jyräävä niskakipu. AUTTAKAA!!

Vierailija

Minullaon nyt vajaan viikon ollut niska oikealta puolelta totaalijumissa. Aluksi auttoi hiukan vahvempi burana. Eka iltana laitoin kylmägeeliä, se teki sen etten nukkunut unnolla koko yönä, ei jotenkin sopinut, niskaa raastoi koko yön.
Sittemmin sain ystävältä Voltarenia pilleriä ja Sirdaludia sekä angoravillasaalin, joiden avulla nukin seuraavan yön suht ok.
Kipu meni välillä jopa ohikin.
Nyt on tilanne kuitenkin se että kipu on yltynyt iltaa myöten siihen pisteeseen että koko ajan sattuu oikealle puolelle niskaan, takaraivoon ja oikea käsi on sukkelan oloinen.
Äsken otin taas buranan.
Päivystykseen on 45 km matkaa.'

Mitä mä teen...Lähdenkö ajamaan? Pelottaa ensi yö jos en saa nukuttua. Olen kolmisin lasten kanssa.
Jotenkin odotin kun kaikki puhui että kyllä se ohi menee lihasrentouttajilla...ei ole mennyt.

Ennen ei ole koskaan tämmöistä ollut. Työni on kyllä raskasta ja ruumiillista mutta sellainen olo kuin koko ajan olisi joenkin kirauksessa tuo oikea puoli. En ole lyönyt mihinkään tai ollut kolarissa jossa niska olisi voinut niksahtaa. Tyynynä on ollut Tempur jo pidemmän aikaa.

Mikä tähän auttaisi. Antakaa jotain neuvoja jos pystyisin olemaan maanantaihin asti ja tilata sitten lääkärin pliis!!

Kommentit (3)

Vierailija

Auttaisiko lämpö? Jos ongelma on lihaksissa, lämmön pitäisi auttaa. Melkein kuumaa vettä johonkin pulloon, pyyhe pullon ympärille ja se kipeään kohtaan. Villasaali vielä ympärille. Tai jos voit saunoa. Lämpötyyny tms. (niitä oli joku viikko sitten myynnissä Lidlissä halvalla) voisi olla hyvä.

Jos tulee yhtään sellaista oiretta, ettei käsi toimi tai toinen puoli menee tunnottomaksi, silloin soita ambulanssi itsellesi. Silloin on välilevy poissa paikoiltaan kaularangassa. Mutta siitä ei varmaan ole kyse, kun kipu on kerran mennyt välillä pois.

Vierailija

Mulla auttaa kylmä geelipussi, mikä siis pakastetaan. Sitä joutuu pari tuntia pitämään, käyttäen välillä pakkasessa. Kipu on vielä parin tunnin päästä, mutta kun otat pussin veke, niin kipu loppuu. Toki lämmin jyväpussikin auttaa(ei yhtä hyvin kuin kylmä), mutta sitä saa lämmitellä turhan usein, ja en kestä ollenkaan sen hajua.

Voiteet ja särkylääkkeet ei tehoa enää. Sirdalud pisti jalat ja kädet voimattomaksi, mitään tehoa ei ollut selkään ja niskaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat