Lopetin tauhoittavat,nyt olen jatkuvasti vihainen

Vierailija

Vinkkejä miten jatkaa tästä eteenpäin.

Kommentit (9)

Vierailija

Vieroitusoireita. Kun kestät pari viikkoa, ne luultavasti ovat jo menneet ohi. Jos vieroitusoireet ovat ihan sietämättömät ja lopetin kuin seinään isosta annoksesta, aloita uudelleen pienemmällä annoksella ja alenna annosta hiljalleen esim. viikon välein kunnes pääset lääkkeestä kokonaan eroon. Jos olet vuosikausia käyttänyt, kannattaa alentaa annosta vieläkin hitaammin, esim kuukauden välein, ja varata lääkärin vastaanotto vieroitushoidon tukemiseksi.

Vierailija

Lääkkeet on lopetettu pikkuhiljaa, söin 2v n. 1-3 krt/vk. Nyt ärsyttäää ihan jatkuvasti, menee hermot joka käänteessä. Mietin, että onko nyt tämän arvoista. 4kk ilman. Koskahan tämä menee ohi? Ap

Vierailija

Jos söit noin harvoin, et varmaan ole riippuvainen niistä ainakaan fyysisesti. Psyykkisesti ehkä olet. Helpointa olisi, jos voisi uskotella itsellesi vaikka kalkkitabletin olevan rauhoittava ja sitten vaan nappaisit sellaisen 1-3x/vko kun ottaa päähän. Voisi toimia, mutta se itselleen uskottelu on hankala pala :)

Vierailija

Psyykkisesti kyllä, uskoisin. En tarvinnut viimeisinä aikoina lääkettä siihen mihin se oli määrätty, ja taisin ottaa silloin kun alkoi pänniä. Nyt se pänniminen ei mene enää ohi, tai no menisi jos ottaisi lääkkeen. Vaan en halua.
Jatkuva ärsytys, ja ikävä sitä rauhoittavista tulevaa rauhallista oloa.

Vierailija

Minä lopetin seromexin parivuotta sitten.Eipä enää masenna, en tosin tunne oikein mitään muutakaan ja muisti on heikentynyt vahvasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat