Vihdoinkin! Talous turvattu!

Vierailija

Sain eläkepäätöksen! Samba, rumba, cha-cha-chaa!

Jo tässä kahdeksan vuotta roikuinkin löysässä hirressä määräaikaisilla kuntoutustuilla. Terveys mennyt jo aikaa sitten, viimein uskoivat, että tosiaan, tämähän on kuin onkin työkyvytön.

Nyt olen viimeinkin yhteiskuntakelpoinen, saatan jopa saada vähän lainaakin pankista jotta voin vaihtaa auton käytännöllisempään :) Pystyn auttamaan lastani opiskeluissa (kirjat, ruoka, asuminen) kun sen aika tulee. Ei tarvitse pelätä työmarkkinatuelle tippumista, voin viimeinkin luottaa siihen, että toimeentulo turvattu.

Nurjaa tietenkin on teveyden menetys, kävelen keppien avulla ym.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Tämäntasoiset tule- puolen ongelmat ei kyllä riitä eläkkeen saamiseen. Yläkerran ongelmilla irtoaa työkyvyttömyyseläke 45- vuotiaalle.

Vierailija

Joku kysyi miksi aloittaja käyttää keppejä ja hän vastasi. Missään ei puhuttu, millä diagnooseilla aloittaja on eläkepäätöksensä saanut.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hei, keskusteltaisiinko asiantuntevasti,millä perusteella aloittaja sai eläkkeen ja oliko se oikein ;-)

Joo, nyt kunnon raati ruotimaan, millä ilveellä se sai itsensä keploteltua työkyvyttömyyseläkkeelle, toisin sanoen siivelle :D

Kenen mielestä vain latvalahot laitetaan eläkkeelle tuon ikäisenä? Vai voisiko olla muitakin sairauksia jotka yhdessä noiden tules vaivojen kanssa olis voineet vaikuttaa eläkepäätökseen?

Jos sillä on vaikka hankalahoitoinen epilepsia?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat