Psykologiaa opiskelleita paikalla?

Vierailija

Onko täällä linjoilla ketään psykologiksi valmistunutta tai alaa opiskelevia? Missä opiskelit ja kuinka monta kertaa hait? Täällä eräs alanvaihtaja joka epätoivoisesti haluaa päästä opiskelemaan. Viime vuonna epäonnistuin soveltuvuuskokeissa ja nyt pitäisi koota taas voimat uuteen koitokseen. Jäi aika epävarma olo edelliskerrasta, koska en tiedä mitä olisin voinut tehdä soveltuvuuskokeissa toisin. Haluan niin kovasti opiskelemaan!

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
:D :D hyvä kysymys. Psykologeja täältä löytyy joka lähtöön. 

Se on kyllä totta :D Jos nyt kuitenkin sattuisi edes jokunen oikea alan opiskelija/valmistunut olemaan linjoilla näiden keittiöpsykologien lisäksi.

Vierailija

Tietääkseni on aika yleistä, että joutuu hakemaan ainakin sen toisen kerran. Olet kuitenkin kirjalliset kokeet siis selvittänyt mikä on jo iso voitto, niissä nousee monella seinä vastaan.

Vierailija

Opiskele avoimessa jos et pääse heti sisälle. Psykologiaa on todella todella vaikea päästä opiskelemaan, vain noin 5% hakeneista valitaan.

Vierailija

Voit opiskella avoimen yliopiston kautta perus- ja aineopinnot, niin voit päästä sisälle yliopistoon helpommin. Samalla pääset näkemään, että onko tuo sinun alasi.

Vierailija

Selvitä kaikki hakupaikat, mahtaako niihin olla soveltuvuuskokeita kaikkiin? Entisaikaan ei ollut, joskus kaveri haki johonkin mutta siellä ei ollut soveltuvuuskokeita. Taisi sinä vuonna sinne päästä joku 3% sisälle. Kaveri luki hikenä niihin kokeisiin, jäi muistaakseni muutaman pisteen päähän. Tiemme erkanivat, en tiedä onko myöhemmin päässyt.

Vierailija

Mun ei-opiskelleen kaverin mielestä kaikki liittyy psykologiassa Freudiin ja miehen haluun ja tarpeeseen panna omaa äitiään :DD fiksu mies.

Vierailija

Mulla on siis aiemmassa tutkinnossa suoritettuna psykan perus- ja aineopinnot. Valitettavasti perhesyistä ja myös muista käytännön opinnollisista syistä en voi hakea Helsinkiin tai Tampereelle. Hakisin jos olisi mitenkään mahdollista.

Ap

Vierailija

Minä hain, enkä päässyt. Suoritin sitten perusopinnot avoimessa yliopistossa ja tajusin, etten todellakaan halua opiskella niin teoreettisesti psykologiaa. Ymmärsin myös, mitä psykologian opiskelultani oikeasti hain ja pyrinkin seuraavana vuonna toiseen paikkaan ja pääsin sinne. En nyt sano, minne, kun on niin harvinainen ja vain muutama pääsee sisään ja minut tunnistettaisiin tästä.

Sain kuitenkin toiseen tutkintooni suoritettua nuo psykologian perusopinnot ja tituleeraan itseäni niiden vuoksi kyökkipsykologiksi :)

Vierailija

Kun sulla on jo perus- ja aineopinnot luettuna, voit hakea myös erillishaussa lukemaan psykaa. Ainakin Joensuuhun pitäisi päästä tällä tavoin helposti :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat