Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua! Rahkapiirakan leipomisesta..

Vierailija

Sain vähän mustikoita anopilta ja haluaisin valmistaa mustikkapiirakan. Äidilläni oli tapana tehdä sellaista, jossa oli päällä rahkaa ja mustikoita.

http://www.kinuskikissa.fi/leipomot/pulla_hiiri/mustikka-rahka-piirakka/

Tämän ohjeen piirakka näyttää oikeanlaiselta, mutta muistan äidin laittaneen aina kananmunan täytteeseen. Onkohan tuollaisessa piirakassa kananmunalla mikä tarkoitus, tuleeko täytteestä hyvää ilman?

Kommentit (2)

Vierailija

Kananmuna varmistaa hyytymisen ja luulisi, että pintakin saattaa saada ruskeaa väriä helpommin. En ole ajatellut, mutta itsekin olen kananmunan aina sekoittanut rahkaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat