Jos työttömyyspäiväraha-hakemus tehty keskiviikkona, eikö rahojen pitäisi olla jo tilillä?

Vierailija

Ei näy. Ja ennen kun käskette hakea töitä niin olen hakenut jo ja saanut, aloitan tammikuussa.

Kommentit (6)

Vierailija

Ootko tehnyt netissä työttömyysajan ilmoituksen? Siinähän aina näkyy rahojen maksupäivä. Tarkista sieltä?

Välillä tulee vasta useemman päivän päästä, jos on viikonloppua tai pyhäpäiviä tms. Mutta tällä viikolla ei tosiaan semmosta ole, joten en tiedä mistä johtuu. Teitkö ilmoituksen tosi myöhään keskiviikkona? Jos siitä johtuis...

Vierailija

Kun meillä töissä porukkaa lomautettiin kesäkuussa 2009, niin porukat palasi pakkolomilta töihin syyskuussa, eivätkä olleet vielä siihen mennessä saaneet työttömyyspäivrahojaan, koska kassassa oli vähän ruuhkaa.

Vierailija

Riippuu kassasta. Joillain jopa 8 viikon ensihakemusten käsittelyjono. Selviää parhaiten kun katsot kassan sivuilta tai soitat sinne.

Jatkohakemukset käsitellään sitten nopeammin, mutta viikko menee helpostikin. Itse ihmettelisin jos jatkohakemuksen rahoja ei ilmesty kahden viikon sisällä.

Katapultti

Ensinnäkin, jos kyseessä ensimmäinen hakemus käsittely kestää huomattavasti pidempään, varsinkin jos tarvitaan lisäselvityksiä. Mikäli kyseessä on työttömyysajan ilmoitus, työttömyysturva maksetaan 7 päivän kuluessa ilmoituksen saapumisesta. Mikäli täytit ilmoituksen sähköisessä asioinnissa ja maksajana kela niin näyttää maksupäivän, mutta mikäli ei näytä maksupäivää niin asiassa on jotain epäselvää ja menee käsittelijälle selvitettäväksi. Mikäli lähetit postin kautta paperisen version, niin huomaa että nyt on vähän postin kulku takkuillut, eikä ole sanottua, että paperi on saapunut normiajassa maksupaikkaan.....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat