Nytnukkumaan

vauvalla (5,5kk) mennä näin huonoksi! Tai siis varmasti jonkun mittapuulla nukkuu vielä tosi hyvin, mutta kun koko ajan menee alamäkeä siitä mihin ollaan "totuttu". Mitä teen väärin?!

Laitokselta asti vauva nukkui hyvin, nukahti itsekseen ilman kommervenkkejä päivä- ja yöunille ja 2-3kk ikäisenä nukkui läpi yön. Ihanaa! Sen jälkeen on ollut pelkkää alamäkeä, vähitellen yöunista alkaen on pitänyt heijata ja hyppyyttää jotta nukahtaa, nukkuakseen ehkä 30min. Tämän jälkeen alkaa huutaa suoraa kurkkua.

Yöt on menneet siihen, että illalla joudun nukuttamaan yhä uudelleen ja uudelleen tissille (muu ei enää kelpaa!) ja siirtämään omaan sänkyyn, kunnes puolen yön tienoilla otan loppuyöksi viereen syömään hillittömiä määriä ja pyörimään.

Aamulla vaippa aivan täysi, päivällä ei pissaakaan juuri ollenkaan... en saa syömään päivällä enempää, kaikki muu kiinnostaa enemmän. Soseita ollaan maisteltu, menee muutama lusikallinen kerrallaan. Ei vaikuta allergialtakaan, sillä muutoin on perustyytyväinen vauva.

Ihmetyttää vaan, miten voi nukkuminen huonontua näin paljon tilanteesta, jossa on jo nukuttu täydet yöunet! Onko muilla kokemuksia? Ymmärrän toki, että uudet taidot ja liikkuminen (ryöminyt jo kk verran) vaikuttavat uniin, mutta tämä tekee jo epätoivoiseksi... Eikä ole edes ensimmäinen vauvani, esikoinen nyt reilu 2v.

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (4)

Vierailija

Nälkä. Ei tuon ikäinen pärjää pelkällä maidolla. Anna illalla hedelmäsosetta koko purkki, varmasti nukkuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Syötän häntä niin paljon kun vaan ikinä jaksaa syödä, en tietenkään tuputa kun huomaan ettei syöminen enää kiinnosta. Yöllä söisi enemmänkin, mitenhän saisi rytmin käännettyä niin, että päivällä syödään ja yöllä nukutaan? En viitsisi hirveästi huudattaa yöllä kun esikoinen on kovin herkkäuninen.

Ap

Vierailija

Luultavasti tasaantuu, kun kiinteät alkaa maistua paremmin. Ala nyt siis kunnolla syöttää niitä. Yösyöntihän nostattaa maitoa parhaiten, luultavasti syö silloin enemmän juuri sen takia, että sinulla tulisi maitoa enemmän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla