äkkiä. Minkä kaijuttimen ostan mistä voin puhelimesta kuunella musaa?

Vierailija

Myyjä suositteli joku lankaton juttu. Pieni kaijutin

Kommentit (7)

Vierailija

Eri valmistajilla on laaja valikoima bluetooth-kaiuttimia juuri tähän tarkoitukseen. Tekniikan Maailman tuoreen testin voitti Audiopro Addon T3 (hinta noin 280 e). Toiseksi tuli Beoplay A2 (400 euroa) ja kolmanneksi JBL Extreme (300  euroa).

Vierailija

Riippuu tietysti vähän minkälaiseen tarkoitukseen on tarvetta. Itse ostin viime kesänä clas ohlsonilta 10€ kaiuttimen, jonka pää laitetaan kuulokereikään puhelimessa. Erittäin näppärä ollut ja kovassa käytössä. Ääntäkään ei särje yhtään, vaikka laittaa ihan tappiin asti äänet.

Vierailija

Broidil o bose bluetoothkaiutin. Hintaa joku 200e. Mä taas ostin clas ohlsonilta sellasen espressokupin näkösen minikaiuttimen. Ajaa asiansa pienessä yksiössä.

Vierailija

Riippuu kovasti vaatimustasostasi. On kai selvää, että joku 10 euron jugurttipurkki ei soi samalla tavalla kuin 400 euron laatutuote.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Älkää vastatko ap:lle mitään.

Ehkä oppii kysymään.

Jos mies ei vie likaisia astioita tiskiin niin miestä pitää opettaa "tavoille" niin että tiskit laitetaan miehen laukkuun tai tyynyn alle.

Samoin naisia pitää opettaa kysymään oikein. Ei pidä antaa mitään vastauksia ennen kuin kysymykseen on panostettu hiukan enemmän.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat