Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Odotatko pikkujouluja? Miten pukeudut niihin?

Vierailija

?

Kommentit (8)

Vierailija

No täytyy sanoa, että en odota. En tiedä mitään niin turhaa kuin pikkujoulut. Jos tässä nyt työpaikan pikkujouluja tarkoitetaan. Kaveriporukan pikkujoulut tietysti asia erikseen.

Vierailija

Olen lihonut melkein seitsemän kiloa joten vaatekriisi on tiedossa, jollen saa itseäni niskasta kiinni...tuntuu, että kengätkin puristaa kun joka kohdassa on liikaa tavaraa.

Vierailija

En odota, en saa sellaisiin kutsuja. Aina riipaisee, kun ihmiset yökkivät pakollisille juhlille, illanistujaisille ja kyläilykutsuille. Kun meitäkin on, joita ei pyydetä minnekään ja se on itkettänyt elämässä niin paljon, että silmät ovat jo kuivuneet.

Menisin ilomielin vaikka sijaiseksi jonkun firman kamaliin juhliin, olisi kiva laittautua nätiksi ja höpötellä ihmisten kanssa.

Vierailija

Odotan kyllä. Juuri eilen kokeilin mekkoa, simppeliä pikkumustaa. Istui onneksi hyvin, muutaman kilon olen saanut kesän jälkeen karistettua. Nyt täytyy kuukauden verran skarpata, että pysyvät poissa. Ja toiveissa olisi, että pääsisi tanssimaan ihan yhden tietyn työkaverin kanssa, mutta saapa nähdä. Viime vuonna miestä ei näkynyt koko juhlissa, enkä tiedä onko tanssittajatyyppiä muutoinkaan.

Vierailija

Yksiä pikkujouluja ootan, toivottavasti saadaan järjestymään. Pukeudun rennosti koska mennään kaveriporukalla mökille.

Vierailija

Odotan. Kerrankin jotain kivaa tekemistä, mennään radalle ajamaan kilpaa, eli verkkarit jalkaan ja ajohaalari päälle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat