Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten nämä työmatkasetelit toimii?

Vierailija

Mulla olis 10kpl näitä käyttämättä ja jokaisen arvo 10e. Tarttis varmaan hyödyntäää nämä ennenkuin vuosi loppuu ja vanhenevat..

Menenkö siis R-kioskille tuon muovisen bussikorttini kanssa ja pyydän lataamaan sille arvoa noiden edestä eli 100e edestä, vai?

Kommentit (7)

Vierailija

niin ja nämä liput on HSL:n eli lataako ne automaattisesti arvon niin että voi liikkua sekä oman kunnan sisöllä että seutumatkoja eli tässä tapauksessa välilla Hki-Vantaa?

ap

Vierailija

Jep. Tai sitten voit ottaa aikaa x-ajaksi ja noilla kymmenellä voit maksaa sen verran, kuin niiden summa kattaa. :) 

Vierailija

Kiitti kommentista, meni vaan vähän ohi, olen nimittäin aivan pihalla näistä julkisista liikennevälineistä ja niiden maksujutuista ymv...jep, kuljen bussilla ehkä 1x/vkossa, junilla vielä harvemmin ja silloin maksanut aina käteisellä.

ap

Vierailija

Voiko puoliso lampsia ärrälle työmatkaseteleiden kanssa mukanaan vaimon matkakortti ja pyytää siihen arvoa kys työmatkaseteleiden summan verran?

Ärrätäti

Kirjoita nimesi tikkukirjaimin sinne taakse ennen kuin lähdet tiskille, vaikka siinä lukeekin toisin. Anna setelit myyjän käteen samalla kun annat kortin. Muuten myyjä joutuu peruuttamaan latauksen ja tekemään sen uudelleen, mistä syntyy turhaa vaivaa ja kuluu aikaa hukkaan. Älä siis piilottele seteleitä. Niillä seteleillä voi ladata sekä aikaa että arvoa, mutta jos lataat aikaa, niin summan täytyy olla yli 100 euroa. Esim. 98,70 lataukseen voit käyttää vain yhdeksän seteliä ja maksaa loput 8,70 käteisenä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat