Miten otatte margariinia paketista?

Vierailija

eli kun olette voitelemassa leipää, miten toimitte:

1. Revin folion/muovin kokonaan auki ja vedän pitkittäin vetoja 

2. Revin folion/muovin kokonaan auki ja vedän poikittaisia vetoja

3. Revin folion/muovin kokonaan auki ja kaivan veitsellä paloja rasiasta

4.  Revin folion/muovin puoliksi auki ja vedän poikittaisia vetoja

5. Revin folion/muovin puoliksi auki ja kaivan veitsellä paloja rasiasta sitä mukaa kun folio aukeaa

entäs sitten otatteko aina uuden voiveitsen vai säilytättekö samaa jääkaapissa?

Kommentit (5)

Vierailija

No onpas taas näsäviisastelijoita liikkeellä..
Minun tyylini on vaihtoehto 1. Eli folio kokonaan pois, sileitä pitkittäisvetoja veitsellä siten, että pinta pysyy mahdollisimman tasaisena ja siistinä. Enkä halua, että ylimääriä kaavitaan veitsestä rasian reunoihin. Ällöttää ne leivänmuruiset töhnät..
Ja otan joka kerta uuden, puhtaan veitsen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat